My już praktycznie nic nie mamy, bo auto trzeba było kupić, potem jeszcze brak zasiłku i tak pieniądze uciekają, a dopiero wczoraj jak pisałam z siostrą, sobie tak dobitnie uświadomiłam ile kasy pójdzie teraz na pieluchy!Zobaczymy w takim razie jak to się poukłada...
Pociesza mnie to, że mamy oszczędności, ale niestety ich kwota będzie pewnie od teraz tylko malała :/
reklama
No to bardzo możliwe, że już się szykuje do wyjściaWstępnie 10 luty. Czyli zostalo mi 2 tygodnie. We wtorek wizyta i zobaczymy. Mala teraz się zaczęła ruszać ale bardzo nisko i bardzo boleśnie. Takze dzisiaj mamy jakiś dziwny dzien
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
My dopiero kupimy nowy samochód, ale na ten cel mamy osobną "kupkę" pieniędzy.My już praktycznie nic nie mamy, bo auto trzeba było kupić, potem jeszcze brak zasiłku i tak pieniądze uciekają, a dopiero wczoraj jak pisałam z siostrą, sobie tak dobitnie uświadomiłam ile kasy pójdzie teraz na pieluchy!
Pieluchy to na pewno droga zabawa, ale na szczęście nie przeliczyłam jak bardzo
kwiatek250
Fanka BB :)
Te skarpeto-rajtki trzeba nosić profilaktycznie wczesniej, zanim pajączki, żylaki czy zakrzepy zaczną się robić. Położna mi powiedziała, że wystarczy parę godzin dziennie.Ja właśnie nie miałam do piątku problemu z tym. A jak zaczęły bolec w piątek tak koniec;P
No nie jest tak źle z tymi pieluszkami nie wychodzi jakos bardzo duzo. Gorzej z mlekiem mm jak ktos nie będzie mogl karmic albo nie będzie chcial. To wtedy te koszta rosną. Prawda jest taka z dziećmi jak nie urok to sraczka ciagle cos. Pieniądze ida. Bo jak dojdzie jakas wizyta prywatna u lekarza to juz ile pieniędzy. My jak nie dermatolog to okulista, laryngolog i ciągle coś takze masakra.My już praktycznie nic nie mamy, bo auto trzeba było kupić, potem jeszcze brak zasiłku i tak pieniądze uciekają, a dopiero wczoraj jak pisałam z siostrą, sobie tak dobitnie uświadomiłam ile kasy pójdzie teraz na pieluchy!
W 50min ogarnac z rana mycie wlosow i corke to naprawde szacun !Ja do pracy chodzilam na 6 wstalam o 5 lub 5.10 . Rano szybkie mycie zębów, make up włosy i sio do pracy wieczorem przyszykowane ciuchy dla mnie i corki takze dla mnie kazda minuta była ważna
Dziewczyny, a nie myslalyscie zeby juz na koniec rozstac sie z mezami/partnerami w lozku ? Moj maz juz jakis czas temu sie wyprowadzil na kanape. Coz... tesknie za nim, ale dzieki temu ze moge sie rozwalic ma calym lozku spi mi sie zupelnie inaczej. My mamy dosc waskie bo 140cm.Najgorzej
Niee nie mylam jakas fryzurke szybka. A corka jeszcze spala jak ja wychodziłam takze jej tylko ciuchy zostawiłam a w pracy musialam byc najpozniej 5.45 takze szybko. O 7 w pracy pilan kawe i jadlam jakies sniadanko w biegu a około 10 szlam na przerwę juz taka prawdziwa mąż mi mówi, ze teraz do pracy nie wrócę przez 5 lat bo on rano 2 dziewczynek nie ogarnieW 50min ogarnac z rana mycie wlosow i corke to naprawde szacun !
reklama
To uwazaj bo jak kolezanka miala przepowiadajace to dwa dni pozniej miala juz normalne. Ale mowi ze nie da sie tego pomylic, sa tak bolesne ze „bedziesz wiedziala”Jak narazie skurcze przeszły takze znowu pewnie epizod tych przepowiqdajacych... irytuje mnie to bo juz bym chciala żeby się coś zaczęło skoro sie ma zacząć a nie tam ;D