reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Zobaczymy w takim razie jak to się poukłada...
Pociesza mnie to, że mamy oszczędności, ale niestety ich kwota będzie pewnie od teraz tylko malała :/
My już praktycznie nic nie mamy, bo auto trzeba było kupić, potem jeszcze brak zasiłku i tak pieniądze uciekają, a dopiero wczoraj jak pisałam z siostrą, sobie tak dobitnie uświadomiłam ile kasy pójdzie teraz na pieluchy! :o

reklama
A sa tu jakies mamusie które mają termin na pierwszy tydzień lutego? Jak u Was z oznakami zbliżającego się porodu ?

My już praktycznie nic nie mamy, bo auto trzeba było kupić, potem jeszcze brak zasiłku i tak pieniądze uciekają, a dopiero wczoraj jak pisałam z siostrą, sobie tak dobitnie uświadomiłam ile kasy pójdzie teraz na pieluchy! :o
My dopiero kupimy nowy samochód, ale na ten cel mamy osobną "kupkę" pieniędzy.
Pieluchy to na pewno droga zabawa, ale na szczęście nie przeliczyłam jak bardzo :D

No nie jest tak źle z tymi pieluszkami nie wychodzi jakos bardzo duzo. Gorzej z mlekiem mm jak ktos nie będzie mogl karmic albo nie będzie chcial. To wtedy te koszta rosną. Prawda jest taka z dziećmi jak nie urok to sraczka ciagle cos. Pieniądze ida. Bo jak dojdzie jakas wizyta prywatna u lekarza to juz ile pieniędzy. My jak nie dermatolog to okulista, laryngolog i ciągle coś 😂 takze masakra.

Dziewczyny, a nie myslalyscie zeby juz na koniec rozstac sie z mezami/partnerami w lozku ? Moj maz juz jakis czas temu sie wyprowadzil na kanape. Coz... tesknie za nim, ale dzieki temu ze moge sie rozwalic ma calym lozku spi mi sie zupelnie inaczej. My mamy dosc waskie bo 140cm.

W 50min ogarnac z rana mycie wlosow i corke to naprawde szacun ! 😁
Niee nie mylam 😀jakas fryzurke szybka. 😀 A corka jeszcze spala jak ja wychodziłam takze jej tylko ciuchy zostawiłam 😂 a w pracy musialam byc najpozniej 5.45 😂takze szybko. O 7 w pracy pilan kawe i jadlam jakies sniadanko w biegu 😂 a około 10 szlam na przerwę juz taka prawdziwa 😂 mąż mi mówi, ze teraz do pracy nie wrócę przez 5 lat bo on rano 2 dziewczynek nie ogarnie 😂

reklama
Jak narazie skurcze przeszły takze znowu pewnie epizod tych przepowiqdajacych... irytuje mnie to bo juz bym chciala żeby się coś zaczęło skoro sie ma zacząć a nie tam ;D
To uwazaj bo jak kolezanka miala przepowiadajace to dwa dni pozniej miala juz normalne. Ale mowi ze nie da sie tego pomylic, sa tak bolesne ze „bedziesz wiedziala” 😁😁😁

Do góry