Mnie wlasnie siostra nastraszyla ze jak ostatnio lezala na patologi to dziewczywczyna miala 3 dni przepowiadające a później prawdziwe takze jak dzisiaj znowu zaczne je mieć to bede sikać po gaciachTo uwazaj bo jak kolezanka miala przepowiadajace to dwa dni pozniej miala juz normalne. Ale mowi ze nie da sie tego pomylic, sa tak bolesne ze „bedziesz wiedziala”
reklama
No ja dzisiaj trzeci dzień takie bole podbrzusza ;pMnie wlasnie siostra nastraszyla ze jak ostatnio lezala na patologi to dziewczywczyna miala 3 dni przepowiadające a później prawdziwe takze jak dzisiaj znowu zaczne je mieć to bede sikać po gaciach
Maluszek001
Fanka BB :)
U mnie też dzisiaj bardzo słabe ruchy i bardzo ich mało zaraz chyba jakieś ciasteczka wlecą bo trochę mnie to zaczyna martwić...Ale już jesteś coraz bliżej Teraz lada dzień się może zacząć, u mnie cisza, żadnych skurczy, a do tego dziś maluszek się mniej rusza ciekawe jak wyjdzie KTG i co się dowiem w środę na wizycie
A na kiedy masz termin?
Haha kazdy pretekst dobry u mnie wlecialy mimo ze czuje ruchy caly dzienU mnie też dzisiaj bardzo słabe ruchy i bardzo ich mało zaraz chyba jakieś ciasteczka wlecą bo trochę mnie to zaczyna martwić...
marta18691
Haha moj nie bedzie mial wyjscia i bedzie musial a jeszcze moja ma balik jak na 5luty mi wypisze skierowanie na cc będzie musial sam ja uczesac[emoji23][emoji23][emoji23]chce to widziec sukienke ma juz przygotowana [emoji38]
Niee nie mylam [emoji3]jakas fryzurke szybka. [emoji3] A corka jeszcze spala jak ja wychodziłam takze jej tylko ciuchy zostawiłam [emoji23] a w pracy musialam byc najpozniej 5.45 [emoji23]takze szybko. O 7 w pracy pilan kawe i jadlam jakies sniadanko w biegu [emoji23] a około 10 szlam na przerwę juz taka prawdziwa [emoji23] mąż mi mówi, ze teraz do pracy nie wrócę przez 5 lat bo on rano 2 dziewczynek nie ogarnie [emoji23]
Ja mam z om na 18 a z usg 11 luty. U mnie skurcze i twardnienie brzucha już od dawna ale są to skurcze przepowiadające i przy tym bolące podbrzusze jak przy miesiączce promieniujące do kręgosłupa. Już tak jestem przyzwyczajona do tych skurczy że się zastanawiam czy rozpoznam te prawdziwe U mnie szyjka skrócona i miękka więc w każdej chwili coś się może zacząc.A sa tu jakies mamusie które mają termin na pierwszy tydzień lutego? Jak u Was z oznakami zbliżającego się porodu ?
zgredzus
Ja mam na 7.02 i na razie cisza. Wiem po wizycie tyle, że Synek nisko już i faktycznie jak czasami się wypycha to czuję go w kroczu, ale innych objawów brak.
A sa tu jakies mamusie które mają termin na pierwszy tydzień lutego? Jak u Was z oznakami zbliżającego się porodu ?
U mnie z om 10 luty a z usg 3 luty wychodziło. Potem znow byla mowa ze 10 luty. Takze nawet nie wiem którym terminem się kierować ale wszyscy mówią że 10. Skurcze juz się pierwsze pojawiły 2 tyg temu ale bylam na wizycie i doktor mowila ze sie nic nie dzieje. Teraz od 3 dni znowu tylko mocniej i krócej jak wcześniej.Ja mam z om na 18 a z usg 11 luty. U mnie skurcze i twardnienie brzucha już od dawna ale są to skurcze przepowiadające i przy tym bolące podbrzusze jak przy miesiączce promieniujące do kręgosłupa. Już tak jestem przyzwyczajona do tych skurczy że się zastanawiam czy rozpoznam te prawdziwe U mnie szyjka skrócona i miękka więc w każdej chwili coś się u
reklama
A jeszcze z każdego usg po wymiarach dziecko o tydzien większe niż wychodzi z OM. Takze nie wiem jak kierować się terminamiU mnie z om 10 luty a z usg 3 luty wychodziło. Potem znow byla mowa ze 10 luty. Takze nawet nie wiem którym terminem się kierować ale wszyscy mówią że 10. Skurcze juz się pierwsze pojawiły 2 tyg temu ale bylam na wizycie i doktor mowila ze sie nic nie dzieje. Teraz od 3 dni znowu tylko mocniej i krócej jak wcześniej.