Ja do pracy chodzilam na 6 wstalam o 5 lub 5.10 . Rano szybkie mycie zębów, make up włosy i sio do pracy wieczorem przyszykowane ciuchy dla mnie i corki takze dla mnie kazda minuta była ważnaJa tak samo Nawet udoskonalilam poranek poprzez przygotowanie ubran i bielizny dzien wczesniej. 20min i mnie nie bylo w domu
reklama
Dziewczyny po tygodniu chodzenia w leginsach postanowiłam wyjsc z domu w jeansach. ;D w tamtym tygodniu bylam w nich na szkole rodzenia a dzis się w nie jie mieszczę hahaha. Buty tez zrobiły się jakoś dziwnie ciasne ;D a raptem nie miałam ich na nogach 3 dni ;D
MimiiMalwina
Fanka BB :)
Będę dobrą teściową jak mojaHaha jak widzisz sie za 25lat jako tesciowa?[emoji38][emoji23]
No dobra może będę się mniej wtrącala haha
Będę miała oko na swoją synową żeby była dobra dla mojego syneczka
MimiiMalwina
Niech wraca do zdrowkaOgolnie u niej choroby to katar. Takze chodzi do przedszkola juz jak miala 2. 5 roczku i jest okej. Teraz nie była 2 miesiace wiec liczyłam sie z tym, ze zaraz będzie ciągać nosem. Inhalacja z soli i będzie dobrze
KarolinaAnna.K
To u mniej dopiero przed 12 udawało się zrobić krótką przerwę, bo zawsze było coś pilnego...Haha wiadomo, dlatego coraz później wstawałam, ale bez śniadanie bym umarła, bo pierwszą przerwę w pracy miałam dopiero o 10, czasem 11 jak była pilna robota i do tego czasu po pierwszym śniadaniu w domu mnie mdliło z głodu, a co dopiero jakbym nic nie zjadła Kiedyś też tak wcześnie rano nie jadłam, ale potem już przywykłam do wczesnego śniadania i obowiązkowo mocnej czarnej kawy
Wiadomo pilnego coś jest zawsze, ale u nas przerwy to była rzecz święta, szczególnie odkąd zaczęli nam wyliczać i się wszystkiego czepiać (praca na magazynie), więc przekładaliśmy tylko jak kurier czekał za paletą, która MUSI wyjść albo paczek detalicznych było więcej, a teraz to kto wie jak to wygląda... Nowy kierownik, nowi ludzie poza jednym Ukraińcem, więc niezbyt chętnie chcę tam wracać, mam nadzieję, że znajdę coś innego, chociaż w zawodzie (towaroznawca, specjalista ds. zarządzania jakością żywności) bez doświadczenia (i języka na odpowiednim poziomie) już się przekonałam dość boleśnie, że nie mam szansTo u mniej dopiero przed 12 udawało się zrobić krótką przerwę, bo zawsze było coś pilnego...
Ewq9
Odpadł Ci już czop ? Przepraszam jeżeli pisałaś ale nie pamiętam...
U nas po obiedzie pojawiły się skurcze. Pojawiaja się co 15-20 minut. Mala sie słabo rusza a jak już coś to bardzo boleśnie bo widac ze nie ma miejsca. Leżymy i odpoczywalmy
marta18691
Mamusia synusia będzie i oczko w glowie ja tez chyba 1raz synka bede miala to tez wpadne po uszy jak go zobacze[emoji173][emoji7][emoji76]
Będę dobrą teściową jak moja [emoji23][emoji1787]
No dobra może będę się mniej wtrącala haha
Będę miała oko na swoją synową żeby była dobra dla mojego syneczka [emoji23][emoji1787]
reklama
Szczerze nie wiem... ;P około tydzien temu dwa dni z rzędu mialam epizod dwa razy takiej gęstej bardzo galarety. Ale to były male ilości. Żeby jakos w dużych ilościach to nie. Takze nie potrafię stwierdzić nawetOdpadł Ci już czop ? Przepraszam jeżeli pisałaś ale nie pamiętam...