reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja tak samo ☺️ Nawet udoskonalilam poranek poprzez przygotowanie ubran i bielizny dzien wczesniej. 20min i mnie nie bylo w domu :)
Ja do pracy chodzilam na 6 😂 wstalam o 5 lub 5.10 . Rano szybkie mycie zębów, make up włosy 😂i sio do pracy 😀 wieczorem przyszykowane ciuchy dla mnie i corki 😀takze dla mnie kazda minuta była ważna 😂

reklama
Dziewczyny po tygodniu chodzenia w leginsach postanowiłam wyjsc z domu w jeansach. ;D w tamtym tygodniu bylam w nich na szkole rodzenia a dzis się w nie jie mieszczę hahaha. Buty tez zrobiły się jakoś dziwnie ciasne ;D a raptem nie miałam ich na nogach 3 dni ;D

Haha wiadomo, dlatego coraz później wstawałam, ale bez śniadanie bym umarła, bo pierwszą przerwę w pracy miałam dopiero o 10, czasem 11 jak była pilna robota i do tego czasu po pierwszym śniadaniu w domu mnie mdliło z głodu, a co dopiero jakbym nic nie zjadła :o Kiedyś też tak wcześnie rano nie jadłam, ale potem już przywykłam do wczesnego śniadania i obowiązkowo mocnej czarnej kawy ;)
To u mniej dopiero przed 12 udawało się zrobić krótką przerwę, bo zawsze było coś pilnego...

To u mniej dopiero przed 12 udawało się zrobić krótką przerwę, bo zawsze było coś pilnego...
Wiadomo pilnego coś jest zawsze, ale u nas przerwy to była rzecz święta, szczególnie odkąd zaczęli nam wyliczać i się wszystkiego czepiać (praca na magazynie), więc przekładaliśmy tylko jak kurier czekał za paletą, która MUSI wyjść albo paczek detalicznych było więcej, a teraz to kto wie jak to wygląda... Nowy kierownik, nowi ludzie poza jednym Ukraińcem, więc niezbyt chętnie chcę tam wracać, mam nadzieję, że znajdę coś innego, chociaż w zawodzie (towaroznawca, specjalista ds. zarządzania jakością żywności) bez doświadczenia (i języka na odpowiednim poziomie) już się przekonałam dość boleśnie, że nie mam szans :(

U nas po obiedzie pojawiły się skurcze. Pojawiaja się co 15-20 minut. Mala sie słabo rusza a jak już coś to bardzo boleśnie bo widac ze nie ma miejsca. Leżymy i odpoczywalmy

Mamusia synusia będzie i oczko w glowie ja tez chyba 1raz synka bede miala to tez wpadne po uszy jak go zobacze[emoji173][emoji7][emoji76]
Będę dobrą teściową jak moja [emoji23][emoji1787]
No dobra może będę się mniej wtrącala haha
Będę miała oko na swoją synową żeby była dobra dla mojego syneczka [emoji23][emoji1787]

reklama
Odpadł Ci już czop ? Przepraszam jeżeli pisałaś ale nie pamiętam...
Szczerze nie wiem... ;P około tydzien temu dwa dni z rzędu mialam epizod dwa razy takiej gęstej bardzo galarety. Ale to były male ilości. Żeby jakos w dużych ilościach to nie. Takze nie potrafię stwierdzić nawet

Do góry