marta18691
Fanka BB :)
Jak masz i beda pasowaly dla dziecka to wykorzystasz
Czyli 0 się nie przydadzą? Bo nie rozumiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli 0 się nie przydadzą? Bo nie rozumiem
U nas problemów ze snem ciag dalszy ;D do mojej bezsennosci dołączyl mega glod w nocy jak nie spie ;D jak nie wstanę coś zjeść to ssie w żołądku jakbym nie wiadomo ile nie jadla ;p
O nie nie. Niestety nie moj styl ale coz zrobic jak tesciowa kupila czekac az synek go czyms zaleje najlepiej żółtą kupkąCoś takiego
Ja tez ciagle glodna jestem spanie w nocy to masakra. Tzn usnąć mi ciężkoU nas problemów ze snem ciag dalszy ;D do mojej bezsennosci dołączyl mega glod w nocy jak nie spie ;D jak nie wstanę coś zjeść to ssie w żołądku jakbym nie wiadomo ile nie jadla ;p
Dziewczyny ja dziś od rana mam jakiś syndrom wicia gniazda Do porodu niby dwa tygodnie ;p a ja dzisiaj od rana szykuje pokoik, pościel, łóżeczko, komoda poukładana na tip top. Czułam jakiś niepokój od rana i przymus że trzeba to przygotować zgłupiałam haha
Ja już dziś przygotowałam łóżeczko, uszykowałam pościel chociaż wiem że może być tak że zanim urodzę to już ją będę musiała uprać znów bo się zakurzy I od takie natchnienie od samego ranaJa takie coś miałam ponad dwa tygodnie temu [emoji28][emoji28] walizkę musiałam mieć spakowaną, oglądałam filmiki ze szkoły rodzenia, co prawda już je oglądałam raz ale miałam wrażenie że nic z nich nie pamiętam [emoji1][emoji1]
Ja już dziś przygotowałam łóżeczko, uszykowałam pościel chociaż wiem że może być tak że zanim urodzę to już ją będę musiała uprać znów bo się zakurzy I od takie natchnienie od samego rana