reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U nas problemów ze snem ciag dalszy ;D do mojej bezsennosci dołączyl mega glod w nocy jak nie spie ;D jak nie wstanę coś zjeść to ssie w żołądku jakbym nie wiadomo ile nie jadla ;p

Dziewczyny ja dziś od rana mam jakiś syndrom wicia gniazda:D Do porodu niby dwa tygodnie ;p a ja dzisiaj od rana szykuje pokoik, pościel, łóżeczko, komoda poukładana na tip top. Czułam jakiś niepokój od rana i przymus że trzeba to przygotować :D zgłupiałam :D haha

Ja takie coś miałam ponad dwa tygodnie temu [emoji28][emoji28] walizkę musiałam mieć spakowaną, oglądałam filmiki ze szkoły rodzenia, co prawda już je oglądałam raz ale miałam wrażenie że nic z nich nie pamiętam [emoji1][emoji1]
Dziewczyny ja dziś od rana mam jakiś syndrom wicia gniazda:D Do porodu niby dwa tygodnie ;p a ja dzisiaj od rana szykuje pokoik, pościel, łóżeczko, komoda poukładana na tip top. Czułam jakiś niepokój od rana i przymus że trzeba to przygotować :D zgłupiałam :D haha

Ja takie coś miałam ponad dwa tygodnie temu [emoji28][emoji28] walizkę musiałam mieć spakowaną, oglądałam filmiki ze szkoły rodzenia, co prawda już je oglądałam raz ale miałam wrażenie że nic z nich nie pamiętam [emoji1][emoji1]
Ja już dziś przygotowałam łóżeczko, uszykowałam pościel chociaż wiem że może być tak że zanim urodzę to już ją będę musiała uprać znów bo się zakurzy :D I od takie natchnienie od samego rana:D

Witajcie! Melduję 36+0🎉🎈🎊. Od jutra koniec wcześniactwa❤.
Już wiem, dlaczeo większość z Was zaczęła szykować walizki w zeszłym roku, ja mam mieć gotową na za tydzień!!!, zabrałam się za to 2 stycznia i... jestem w czarnej dupie, niby wszystko mam, a ciągle coś zmieniam, przekladam, dokladam, wyjmuję, dopieram, dokupuję... bref, ciężko to idzie😀. Dobrze, że piszecie o lezeniu na bokach i uczuciu, jakbyście maluchy przygniatały, bo ja od kilku dni też o tym myślałam. Ja w 20 kilku tygodnich miałam mnóstwo skurczy, twardnień brzucha, uczucia ciężkości, dziecko nisko itp, teraz nic, cisza, zero czegokolwiek i leków już żadnych nie biorę. Nie wiem czy mam dużo czy za mało ubranek, pogubiłam się w tym już, jak będzie za mało, to mój facet już jest tal wytrenowany w zakupach dla naszej córeczki, że pojedzie i dokupi co trzeba😊. A jaką jej słodką sukieneczkę na wyjście ze szpitala kupił😍😍... tylko, że najmniejszy rozmiar to 62cm był, więc raczej w marcu dopiero z raz w nią ją ubierzemy😁😀. Łóżeczko złożymy w ten weekend, ja jeszcze komodę z przewijakiem szukam..., na luzie damy radę.
Pozdrawiam Was wszystkie😍.
P.S.
Nigdy wczesniej nie jadłam tylu jabłek, co w tej ciąży🍎🍏

reklama
Dlatego ja pościel w łóżeczku przykryłam kocem żeby się nie zakurzyła [emoji16]
Ja już dziś przygotowałam łóżeczko, uszykowałam pościel chociaż wiem że może być tak że zanim urodzę to już ją będę musiała uprać znów bo się zakurzy :D I od takie natchnienie od samego rana:D

Do góry