reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Czyli syndrom wicia gniazda jest zjawiskiem powszechnym haha
Podziwiam Cię że masz tyle energii i siły. Ja odkurze dom umyje podłogi to ledwo żyje 😂🤣
Dostałam dywan dla dziecka który mi się nie podoba wrrr A głupio teraz kupić inny bo bd obraza teściowej i szwagierki.. jak tu żyć 🤣😂
Czekam Na naklejki już nie mogę się doczekać jak bd dekorowac pokoik🤪
Aaa fotela jak nie miałam tak nie mam wrr
My w koncu kupilismy fotelik 😁

reklama
Czyli syndrom wicia gniazda jest zjawiskiem powszechnym haha
Podziwiam Cię że masz tyle energii i siły. Ja odkurze dom umyje podłogi to ledwo żyje 😂🤣
Dostałam dywan dla dziecka który mi się nie podoba wrrr A głupio teraz kupić inny bo bd obraza teściowej i szwagierki.. jak tu żyć 🤣😂
Czekam Na naklejki już nie mogę się doczekać jak bd dekorowac pokoik🤪
Aaa fotela jak nie miałam tak nie mam wrr
Pokaz dywan 😀

My w koncu kupilismy fotelik 😁
Zazdroszczę, bo ja nadal nie mam fotelika. Głównie dlatego, że nadal nie mamy docelowego samochodu :D Mieliśmy kupić nowy przed narodzeniem dziecka, ale możliwe, że będzie do kupienia sprawdzony samochód w atrakcyjnej cenie od firmy w której pracuje teściowa. Na razie jednak nie znamy szczegółów, a czas leci :/ A nie chcę kupować jakiegoś "uniwersalnego" fotelika i narażać bezpieczeństwa dziecka.

Zazdroszczę, bo ja nadal nie mam fotelika. Głównie dlatego, że nadal nie mamy docelowego samochodu :D Mieliśmy kupić nowy przed narodzeniem dziecka, ale możliwe, że będzie do kupienia sprawdzony samochód w atrakcyjnej cenie od firmy w której pracuje teściowa. Na razie jednak nie znamy szczegółów, a czas leci :/ A nie chcę kupować jakiegoś "uniwersalnego" fotelika i narażać bezpieczeństwa dziecka.
No pewnie ze tak ! Jak juz autko bedzie, to obsluga ze sklepu dopasuje Wam fotelik i bedzie dobrze :) nie stresuj sie :)

Volvo v70 kombii.
Jesli Wasze nada sie pod avionaut, bierz od razu. Nie dosc ze lekkie, to i super wyprofilowane ! Aczkolwiek maxi peble również jest mega super dobre tylko juz ciezkie niestety
No wlasnie słyszałam, ze lekki jest 😀 no poprzednio mialam maxi cosi pebble i sprawdzał sie nam dobrze. Corka dlugo jezdzila w nim i nie marudzila 😀

reklama
Do góry