Hahaha szkoda ze to z winem nie przejdzieJa jutro kupie cole i spakuje ttlko urodzę i łyknę
reklama
Oj tak szkoda takiego aperola bym sie napilaale po takiej trzeźwości to jeden łyk i po mnieHahaha szkoda ze to z winem nie przejdzie
Dziewczyny, w załączeniu przekazuję Wam pismo Ministerstwa Zdrowia dot. włączenia rodziców wcześniaków do tzw. „grupy 0” do szczepień przeciwko COVID-19 To znaczy, że dzieci będą mogły być pod opieką rodziców w szpitalach Może komuś się to przyda
Załączniki
marta18691
Fanka BB :)
Najlepsza kadarka slodkaOj tak szkoda takiego aperola bym sie napilaale po takiej trzeźwości to jeden łyk i po mnie
marta18691
No leci ❤Kurcze dziewczyny zostal nam miesiąc i mamy luty ;o
O boze to teraz trzymam nogi mocno do terminu...Dziewczyny, w załączeniu przekazuję Wam pismo Ministerstwa Zdrowia dot. włączenia rodziców wcześniaków do tzw. „grupy 0” do szczepień przeciwko COVID-19 To znaczy, że dzieci będą mogły być pod opieką rodziców w szpitalach Może komuś się to przyda
marta18691
No troche wydziwiaja z tym wszystkimO boze to teraz trzymam nogi mocno do terminu...
Ja tez się boję ze jak zrobia test przed przyjęciem to wyjdzie pozytywny mimo ze dopiero mialam pozytywny. Chociaz myślę zrobić w połowie stycznia przeciwciala. Mam nadzieje ze jak będę miała to nie będą robić testu i to im w szpitalu wystarczy
MimiiMalwina
Ja sylwestra piłam wino grzane galicyjskie bezalkoholowe meeega pyszne polecamNajlepsza kadarka slodka
reklama
MimiiMalwina
Dzwoniłam do swojej zaufanej położnej i mówiła że jeśli chodzi o pakowanie torby dla bobaska wystarczą pieluchy chusteczki mokre kremik na pupke ewentualnie podklady i nic poza tym. Odradzala brać swoje ubranka tłumacząc że po co zabierać bakterie do domu. A jeśli chodzi o ubranka na wyjście to przywozi partner , mąż czy ktoś bliski z rodziny.Podklady na lozko i poporodowe majtki siateczkowe laktator osłonki mam na brodawki kosmetyki 2koszule do szpitala szlafrok kapcie takie pod prysznic na wyjscie wygodne ciuchy dla siebie. I do dziecka potem rzeczy pieluchy chusteczki krem rożek i ciuszki i na wyjscie kombinezon