reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, w załączeniu przekazuję Wam pismo Ministerstwa Zdrowia dot. włączenia rodziców wcześniaków do tzw. „grupy 0” do szczepień przeciwko COVID-19 😁 To znaczy, że dzieci będą mogły być pod opieką rodziców w szpitalach 👍 Może komuś się to przyda ☺️

Załączniki

• E0C49503-5C2F-4AD2-8FC0-6D40A0DDA0E1.jpeg
    E0C49503-5C2F-4AD2-8FC0-6D40A0DDA0E1.jpeg
    95,3 KB · Wyświetleń: 54
Dziewczyny, w załączeniu przekazuję Wam pismo Ministerstwa Zdrowia dot. włączenia rodziców wcześniaków do tzw. „grupy 0” do szczepień przeciwko COVID-19 😁 To znaczy, że dzieci będą mogły być pod opieką rodziców w szpitalach 👍 Może komuś się to przyda ☺️
O boze to teraz trzymam nogi mocno do terminu...

Ja tez się boję ze jak zrobia test przed przyjęciem to wyjdzie pozytywny mimo ze dopiero mialam pozytywny. Chociaz myślę zrobić w połowie stycznia przeciwciala. Mam nadzieje ze jak będę miała to nie będą robić testu i to im w szpitalu wystarczy

reklama
Podklady na lozko i poporodowe majtki siateczkowe laktator osłonki mam na brodawki kosmetyki 2koszule do szpitala szlafrok kapcie takie pod prysznic na wyjscie wygodne ciuchy dla siebie. I do dziecka potem rzeczy pieluchy chusteczki krem rożek i ciuszki i na wyjscie kombinezon
Dzwoniłam do swojej zaufanej położnej i mówiła że jeśli chodzi o pakowanie torby dla bobaska wystarczą pieluchy chusteczki mokre kremik na pupke ewentualnie podklady i nic poza tym. Odradzala brać swoje ubranka tłumacząc że po co zabierać bakterie do domu. A jeśli chodzi o ubranka na wyjście to przywozi partner , mąż czy ktoś bliski z rodziny.

Do góry