Ja spakowałam, 2 reczniki, ciuszki na wyjście dla bobo, pampersy, krem do pupy, octanisept, 3 koszule, kocyk dla małej (u nas zawijaja dziecko jak mumie w szpitalu i nie chce mi się brać rozka do szpitala bo nie chce mi się od razu prania robić) . Wzialam 2 opakowanie podpasek dla mam, i 4 podklady na lozko. Sylikonowe do karmienia nakladki na sutki, smoczek,klapki. 4 pary gaci poporodowych. Zostały mi kosmetyki, ladowarka, słuchawki, i dokumenty i chyba wsio. Laktator jak bedziie mi potrzebny to maz mi przywieziePodklady na lozko i poporodowe majtki siateczkowe laktator osłonki mam na brodawki kosmetyki 2koszule do szpitala szlafrok kapcie takie pod prysznic na wyjscie wygodne ciuchy dla siebie. I do dziecka potem rzeczy pieluchy chusteczki krem rożek i ciuszki i na wyjscie kombinezon
reklama
O, ja jeszcze w torbie swojej mam mniejsze leginsy i cienki sweterek na wyjście ze szpitala. Wiadomo ze to w czym pojadę moze się pobrudzić lub byc poprostu za duże po porodzie wiec tak na wszelki wypadek. Duzo nie zajęło a komfort psychiczny bedzie ze jest się w co przebrać;pJa spakowałam, 2 reczniki, ciuszki na wyjście dla bobo, pampersy, krem do pupy, octanisept, 3 koszule, kocyk dla małej (u nas zawijaja dziecko jak mumie w szpitalu i nie chce mi się brać rozka do szpitala bo nie chce mi się od razu prania robić) . Wzialam 2 opakowanie podpasek dla mam, i 4 podklady na lozko. Sylikonowe do karmienia nakladki na sutki, smoczek,klapki. 4 pary gaci poporodowych. Zostały mi kosmetyki, ladowarka, słuchawki, i dokumenty i chyba wsio. Laktator jak bedziie mi potrzebny to maz mi przywiezie
Tez sobie spakuje jeszcze jakies leginsy i dluga bluze i papier toaletowy bo u nas e szpitalu to luksusO, ja jeszcze w torbie swojej mam mniejsze leginsy i cienki sweterek na wyjście ze szpitala. Wiadomo ze to w czym pojadę moze się pobrudzić lub byc poprostu za duże po porodzie wiec tak na wszelki wypadek. Duzo nie zajęło a komfort psychiczny bedzie ze jest się w co przebrać;p
Tak tak u mnie tez. Takze rolka papieru toaletowego i rolka recznika papierowego obowiązkowo w torbie ;pTez sobie spakuje jeszcze jakies leginsy i dluga bluze i papier toaletowy bo u nas e szpitalu to luksus
marta18691
Fanka BB :)
Haha ja tez wezme papier toaletowyTez sobie spakuje jeszcze jakies leginsy i dluga bluze i papier toaletowy bo u nas e szpitalu to luksus
marta18691
Ja zadnych nie biore wiec z glowyA i co ważne to wydaje mi się ze warto spakowac sobie wcześniej leki które się przyjmuje na stałe. Chociaz po jednym listku żeby były w torbie bo wiadomo. W najbardziej stresującej sytuacji się o tym nie pamięta.
Ja jutro kupie cole i spakuje ttlko urodzę i łyknęHaha ja tez wezme papier toaletowy
marta18691
HahahaJa jutro kupie cole i spakuje ttlko urodzę i łyknę
reklama