reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Podklady na lozko i poporodowe majtki siateczkowe laktator osłonki mam na brodawki kosmetyki 2koszule do szpitala szlafrok kapcie takie pod prysznic na wyjscie wygodne ciuchy dla siebie. I do dziecka potem rzeczy pieluchy chusteczki krem rożek i ciuszki i na wyjscie kombinezon
Ja spakowałam, 2 reczniki, ciuszki na wyjście dla bobo, pampersy, krem do pupy, octanisept, 3 koszule, kocyk dla małej (u nas zawijaja dziecko jak mumie w szpitalu i nie chce mi się brać rozka do szpitala bo nie chce mi się od razu prania robić) 😂😂. Wzialam 2 opakowanie podpasek dla mam, i 4 podklady na lozko. Sylikonowe do karmienia nakladki na sutki, smoczek,klapki. 4 pary gaci poporodowych. Zostały mi kosmetyki, ladowarka, słuchawki, i dokumenty 😁i chyba wsio. Laktator jak bedziie mi potrzebny to maz mi przywiezie 😁

reklama
Ja spakowałam, 2 reczniki, ciuszki na wyjście dla bobo, pampersy, krem do pupy, octanisept, 3 koszule, kocyk dla małej (u nas zawijaja dziecko jak mumie w szpitalu i nie chce mi się brać rozka do szpitala bo nie chce mi się od razu prania robić) 😂😂. Wzialam 2 opakowanie podpasek dla mam, i 4 podklady na lozko. Sylikonowe do karmienia nakladki na sutki, smoczek,klapki. 4 pary gaci poporodowych. Zostały mi kosmetyki, ladowarka, słuchawki, i dokumenty 😁i chyba wsio. Laktator jak bedziie mi potrzebny to maz mi przywiezie 😁
O, ja jeszcze w torbie swojej mam mniejsze leginsy i cienki sweterek na wyjście ze szpitala. Wiadomo ze to w czym pojadę moze się pobrudzić lub byc poprostu za duże po porodzie wiec tak na wszelki wypadek. Duzo nie zajęło a komfort psychiczny bedzie ze jest się w co przebrać;p

O, ja jeszcze w torbie swojej mam mniejsze leginsy i cienki sweterek na wyjście ze szpitala. Wiadomo ze to w czym pojadę moze się pobrudzić lub byc poprostu za duże po porodzie wiec tak na wszelki wypadek. Duzo nie zajęło a komfort psychiczny bedzie ze jest się w co przebrać;p
Tez sobie spakuje jeszcze jakies leginsy i dluga bluze 😁 i papier toaletowy bo u nas e szpitalu to luksus 😂

A i co ważne to wydaje mi się ze warto spakowac sobie wcześniej leki które się przyjmuje na stałe. Chociaz po jednym listku żeby były w torbie bo wiadomo. W najbardziej stresującej sytuacji się o tym nie pamięta. ;)

reklama
Do góry