reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, w załączeniu przekazuję Wam pismo Ministerstwa Zdrowia dot. włączenia rodziców wcześniaków do tzw. „grupy 0” do szczepień przeciwko COVID-19 😁 To znaczy, że dzieci będą mogły być pod opieką rodziców w szpitalach 👍 Może komuś się to przyda ☺️

Załączniki

• E0C49503-5C2F-4AD2-8FC0-6D40A0DDA0E1.jpeg
    E0C49503-5C2F-4AD2-8FC0-6D40A0DDA0E1.jpeg
    95,3 KB · Wyświetleń: 54
Dziewczyny, w załączeniu przekazuję Wam pismo Ministerstwa Zdrowia dot. włączenia rodziców wcześniaków do tzw. „grupy 0” do szczepień przeciwko COVID-19 😁 To znaczy, że dzieci będą mogły być pod opieką rodziców w szpitalach 👍 Może komuś się to przyda ☺️
O boze to teraz trzymam nogi mocno do terminu...

Ja tez się boję ze jak zrobia test przed przyjęciem to wyjdzie pozytywny mimo ze dopiero mialam pozytywny. Chociaz myślę zrobić w połowie stycznia przeciwciala. Mam nadzieje ze jak będę miała to nie będą robić testu i to im w szpitalu wystarczy

reklama
Podklady na lozko i poporodowe majtki siateczkowe laktator osłonki mam na brodawki kosmetyki 2koszule do szpitala szlafrok kapcie takie pod prysznic na wyjscie wygodne ciuchy dla siebie. I do dziecka potem rzeczy pieluchy chusteczki krem rożek i ciuszki i na wyjscie kombinezon
Dzwoniłam do swojej zaufanej położnej i mówiła że jeśli chodzi o pakowanie torby dla bobaska wystarczą pieluchy chusteczki mokre kremik na pupke ewentualnie podklady i nic poza tym. Odradzala brać swoje ubranka tłumacząc że po co zabierać bakterie do domu. A jeśli chodzi o ubranka na wyjście to przywozi partner , mąż czy ktoś bliski z rodziny.

Do góry