reklama
zgredzus
Fanka BB :)
W laboratorium Ci to rozpuszcza, mniej więcej ten proszek na tyle wody.
Czy to taką glukozę trzeba rozpuscić w szklance wody? Kupiłam ją wczoraj, idę na badanie w przyszłym tygodniu i jestem w szoku że tego jest tak dużo...Zobacz załącznik 1190987
Ewq9
No właśnie nie wiem czy mi rozpuszczą u nas. Wczoraj mi lekarz mówił że u nas nas na szpitalu w labolatorium trzeba wziąć swój kubek i wodę, w razie czego wezmę ale zobaczę jak będzie
W laboratorium Ci to rozpuszcza, mniej więcej ten proszek na tyle wody. Zobacz załącznik 1190999
Maluszek001
Lepiej weź. U mnie kazali mi przyjechać z już wymieszana glukoza.No właśnie nie wiem czy mi rozpuszczą u nas. Wczoraj mi lekarz mówił że u nas nas na szpitalu w labolatorium trzeba wziąć swój kubek i wodę, w razie czego wezmę ale zobaczę jak będzie
Sylwia99
Ja zaczęłam z wagą 51,8 a na ostatniej wizycie jak zaczęłam 23 tydzień ważyłam 57,7dziękuje bardzo tak, rośniemy sobie, w końcu to trzecia ciąża, poród będzie drugi także chyba szybciej wszystko się dzieje
Ja tez z natury niska i drobna, bo przed ciąża tak 46 kg i 158 cm, a w ciąży z Kornelka dobiłam do 63 kg także ciekawa jestem jak teraz będzie finalnie
Monik93
Jejku, no to tak jak u mnie! Od czego to zależne? W lustro to ja patrzeć nie mogę po prostu juzJa zaczęłam z wagą 51,8 a na ostatniej wizycie jak zaczęłam 23 tydzień ważyłam 57,7
Czuje ze wszedzie tyje
ulotnechwile
ja miałam 46 kg, a jest 53,3 kg także podobnie, ale mnie każdy kg cieszyJa zaczęłam z wagą 51,8 a na ostatniej wizycie jak zaczęłam 23 tydzień ważyłam 57,7
Mari_Poznań
Zaciekawiona BB
Czy to taką glukozę trzeba rozpuscić w szklance wody? Kupiłam ją wczoraj, idę na badanie w przyszłym tygodniu i jestem w szoku że tego jest tak dużo...Zobacz załącznik 1190987
ja jutro mam krzywą cukrową i dostałam w aptece dokładnie takie samo opakowanie
Pisz co u Ciebie i staraj się nie martwić na zapas, w szpitalu masz najlepszą opiekę, będzie dobrze!Ja Dziewczyny znowu w szpitalu-ta moja szyjka krotka i bardzo roznie pomiar wychodzi
reklama
Maluszek najwyraźniej planuje niespodziankę, że nadal się nie pokazałHej jak tam? U mnie 2kg na plusie 437gram dzidzia waży płci dalej nie znam