Ewq9
Fanka BB :)
Dokładnie 24t+2dA ktory tydzien masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie 24t+2dA ktory tydzien masz?
No ja koniec 23mamDokładnie 24t+2d
U nas dzisiaj równo 24tygodnie i dokładnie 8,5kg na plusieDokładnie 24t+2d
Dr Michał SzuberA jeśli można spytać, do jakiego lekarza chodzisz? I u jakiego robiłaś prenatalne na NFZ (w razie gdyby jednak udało mi się załatwić skierowanie od mojej gin). Po nicku wnioskuję, że jesteś z Poznania (jak ja)
Cześć dziewczyny! Trochę mnie tutaj nie było, czytam że mamy jakieś "nowe" forum... Gdzie się teraz spotykamy? U mnie aktualnie 25 tc, jutro idę na krzywą cukrową, maluszek dokazuje, w poniedziałek wizyta u lekarza - zobaczymy co tam słychaćJa zanim tutaj napisalam to starałam się poczytać trochę o czym dziewczyny pisaly żeby być w temacie i właśnie wyczytałam że zakładają inne forum
Tego nie wiem, bo to założyły dziewczyny które były na tym forum od początku, a ja dołączyłam dopiero jakoś w 20 tygodniu też jutro idę na krzywa cukrową, do ginekologa we wtorekCześć dziewczyny! Trochę mnie tutaj nie było, czytam że mamy jakieś "nowe" forum... Gdzie się teraz spotykamy? U mnie aktualnie 25 tc, jutro idę na krzywą cukrową, maluszek dokazuje, w poniedziałek wizyta u lekarza - zobaczymy co tam słychać
No szew chca zalozyc jak badania beda dobre i moje przodujace lozysko nie przeszkodzi
szczerze to ja już na wagę swoją nie patrzę, bo tak czy siak przytyć trzeba, a jeśli jestem w miarę aktywna i jem zdrowo te 80/20 to kg tak czy siak przybedą, byleby synek zdrowo rósł w brzuszkuHej jak tam? U mnie 2kg na plusie 437gram dzidzia waży płci dalej nie znam
dziękuje bardzo tak, rośniemy sobie, w końcu to trzecia ciąża, poród będzie drugi także chyba szybciej wszystko się dziejeAle masz już spory ten brzuszek! Śliczny u mnie o wiele mniejszy
U nas dzisiaj równo 24tygodnie i dokładnie 8,5kg na plusie