marta18691
Fanka BB :)
No dobrze caly czas cos robieJak tam dziewczyny się czujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobrze caly czas cos robieJak tam dziewczyny się czujecie?
Ja tez niewiem wizyta nastepna 15pazdziernika...nie chce sie pokazacMacie jakieś przeczucia co do płci? Ja połówkowe mam 5 października i nie mam zielonego pojęcia co mi tam w brzuchu siedzi
Ja już nie mogę się doczekać! Na prenatalnych spało nic nie było widać, mam nadzieję że na następnych pokażeJa tez niewiem wizyta nastepna 15pazdziernika...nie chce sie pokazac
Niewiem za kazdym razem tak ja chce wiedzieć co ma tam między nogamia on nic obróci sie dupa i zadowolonyJa już nie mogę się doczekać! Na prenatalnych spało nic nie było widać, mam nadzieję że na następnych pokaże
My jutro mamy wizytę również ze względu na l4 i przez wyniki badań bo dopadła mnie lekka anemia i niski magnez. Zakładam że to przez to te skurcze nóg po całym dniu. A potem to już tylko czekać na usg <3Ja we środę mam wizytę u lekarza ( ale w zasadzie przez to że musi mi wypisać L4) a w piątek połówkowe
Prywatnie chodzeMy jutro mamy wizytę również ze względu na l4 i przez wyniki badań bo dopadła mnie lekka anemia i niski magnez. Zakładam że to przez to te skurcze nóg po całym dniu. A potem to już tylko czekać na usg <3
Chodzicie prywatnie do lekarzy czy na NFZ?
Jeżeli chodzi o prywatne wizyty to co ile mniej więcej macie? Na każdej wizycie jest wykonywane Usg?Prywatnie chodze