marta18691
Fanka BB :)
Pierw mialam co 2tyg a potem średnio co 4tyg usg na kazdej wizycie...Jeżeli chodzi o prywatne wizyty to co ile mniej więcej macie? Na każdej wizycie jest wykonywane Usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierw mialam co 2tyg a potem średnio co 4tyg usg na kazdej wizycie...Jeżeli chodzi o prywatne wizyty to co ile mniej więcej macie? Na każdej wizycie jest wykonywane Usg?
Powiem Ci ja bym sie bala tylko 3usg mieć...przynajmniej w moim przypadku tylko prywatny wchodził w gre...ja chodze na NFZ i mam tylko 3 usg przez cała ciąże....
No jak na NFZ 3tylko przysluguja...kurde ja bym sie bala po prostu czy dziecko sie dobrze rozwija i czy przybiera na wadze odpowiednioJa zdecydowałam się chodzić na NFZ. I do tej pory właśnie miałam tylko 2 USG. Teraz będzie 3 połówkowe. A dalej właśnie zastanawia mnie co ile bo nie na każdej wizycie jest
Tez mam na 16 tak czuje 19 tydzien mamWitajcie. Mam na imię Alicja to moja 2 ciąża. Termin mam na 16 lutego. Czytam was od dawna ale dopiero teraz sie odzywam . Mam pytanie czy czujecie juz ruchy?
No jak na NFZ 3tylko przysluguja...kurde ja bym sie bala po prostu czy dziecko sie dobrze rozwija i czy przybiera na wadze odpowiednio
Ale czujesz codziennie? Ja ostatnio czulam mocno a teraz sie wsluchuje bo jakos panicznie sie boje i doszukuje sieTez mam na 16 tak czuje 19 tydzien mam
Serio na nfz zdrowoa przysluguja tylko 3 usg? Ja chodze druga ciaze na fundusz i mam wizyte co miesiąc i na każdym usg. Nawet moj lekarz robi za darmo usg 3 dNo jak na NFZ 3tylko przysluguja...kurde ja bym sie bala po prostu czy dziecko sie dobrze rozwija i czy przybiera na wadze odpowiednio
My jutro mamy wizytę również ze względu na l4 i przez wyniki badań bo dopadła mnie lekka anemia i niski magnez. Zakładam że to przez to te skurcze nóg po całym dniu. A potem to już tylko czekać na usg Chodzicie prywatnie do lekarzy czy na NFZ?
Jeżeli chodzi o prywatne wizyty to co ile mniej więcej macie? Na każdej wizycie jest wykonywane Usg?