reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dobry wieczór lutowe mamuśki! :) Czy jest ktoś z Poznania? Mam termin na 4 lutego :)
Przy okazji - co myślicie o prywatnej położnej przy porodzie? Czy któraś z Was korzystała? Gdzie szukałyście położnej? Z polecenia/internet/bezpośrednio w szpitalu? Pozdrawiam! Mari
Hej hej! Ja z Lubonia i termin na 05.02 😍
Z mojej szkoły rodzenia można wykupić położna do porodu, ponoć świetne dziewczyny. Szkoła się nazywa Alma Matter. 👌

reklama
Z mojej szkoły rodzenia można wykupić położna do porodu, ponoć świetne dziewczyny. Szkoła się nazywa Alma Matter. 👌
Ale cudownie - 5 luty <3
Dziękuję za info :)

Nam Pani w aptece poleciła jakiś balsam z pharmaceris przeciw rozstępom. Co prawda smarujemy się kiedy akurat się przypomni ale konsystencja jest fajna. Można się od razu ubierać i nie jest tłusty. Na początku kupiłam jakiś olejek z lirene chyba ale kompletnie się nie nadawał :) z drugiej strony jak ma się coś pojawić to i tak się niestety pojawi. To chyba zależy od genów.
Ja zaczęłam się smarować bardzo wcześnie i w ciągu może poand tygodnia pojawiły mi się rozstępy na lewym pośladku. :) jestem szczupła i po prostu dość szybko przytyło mi się, ale rozstępy od razu miałam fioletowo - czerwone😉 ale przyzwyczaiłam się do nich 😀

Ja zaczęłam się smarować bardzo wcześnie i w ciągu może poand tygodnia pojawiły mi się rozstępy na lewym pośladku. :) jestem szczupła i po prostu dość szybko przytyło mi się, ale rozstępy od razu miałam fioletowo - czerwone😉 ale przyzwyczaiłam się do nich 😀
Ja się nabawiłam rozstępów parę lat temu z powodów endokrynologicznych na udach i piersiach. Więc teraz ten krem to chyba tak zapobiegawczo ale jakoś narazie nie przejmuje się rozstępami. Będą to trudno. Każda jest inna i jak ktoś ma skłonności to myślę że i kremy nie wiele dadzą. A sama wiem że można się do tego przyzwyczaić i czuć się z tym ładna :D

Jak tam dziewczyny się czujecie? 😊
Hej, samopoczucie w jak najlepszym porządku. W porównaniu do pierwszego trymestru - przypływ energii jest! :) jedyne co to straszne bóle mięśni przez rosnący brzuchol i skurcze nóg wieczorami. Ale ogólnie nie ma co narzekać. Jutro wizyta u gina a za tydzień połówkowe <3

reklama
Ja we środę mam wizytę u lekarza ( ale w zasadzie przez to że musi mi wypisać L4) a w piątek połówkowe :)
Hej, samopoczucie w jak najlepszym porządku. W porównaniu do pierwszego trymestru - przypływ energii jest! :) jedyne co to straszne bóle mięśni przez rosnący brzuchol i skurcze nóg wieczorami. Ale ogólnie nie ma co narzekać. Jutro wizyta u gina a za tydzień połówkowe QUOTE]

Do góry