reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Hej 😊 ja czekam do polowego, bo jak moje przeczucie sie sprawdzi to mam wszystko po synkach , chyba bedzie dziewczynka to poszaleje 😉

My za chwilę kończymy 18tc. Za 3 tygodnie mamy usg połówkowe. Wkoncu dowiemy się kto zagościł w brzuszku <3 już czujemy delikatne kopniaki więc coraz bardziej bardziej nie możemy się doczekać kolejnego usg. Jeżeli chodzi o ubranka to jeszcze daleka droga żeby kupować. Cała drobnica tj butelki, smoczki i inne pierdoly eż pewnie zostaną na koniec. Na tą chwilę jest pokój w trakcie meblowania. I właśnie dziś odebraliśmy leżaczek bo udało nam się odkupić po bardzo fajnej cenie :) przede wszystkim to narazie staramy się szukać fajnych promocji bo ceny są mega różne.

Dziewczyny a smarujecie sie czyms teraz przeciw rozstępom itp ? Ja mam bio oil i tołpa mum krem ujedrniajacy ( dopiero dzis zacznę go używać, bo bio oil od 2 tc zaczelam )

reklama
Dziewczyny a smarujecie sie czyms teraz przeciw rozstępom itp ? Ja mam bio oil i tołpa mum krem ujedrniajacy ( dopiero dzis zacznę go używać, bo bio oil od 2 tc zaczelam )
W pierwszej ciąży smarowałam się odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży i to rano i wieczorem, na początku zwykłym balsamem a później właśnie tym tołpa mum ale po czasie przeczytałam że jego skład jest taki sobie i szkoda kasy 😋

A teraz używam też zwykłego balsamu ale jak mi się przypomni, niestety a to już 18 tc 😒

Do góry