reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Hej 😊 ja czekam do polowego, bo jak moje przeczucie sie sprawdzi to mam wszystko po synkach , chyba bedzie dziewczynka to poszaleje 😉

My za chwilę kończymy 18tc. Za 3 tygodnie mamy usg połówkowe. Wkoncu dowiemy się kto zagościł w brzuszku <3 już czujemy delikatne kopniaki więc coraz bardziej bardziej nie możemy się doczekać kolejnego usg. Jeżeli chodzi o ubranka to jeszcze daleka droga żeby kupować. Cała drobnica tj butelki, smoczki i inne pierdoly eż pewnie zostaną na koniec. Na tą chwilę jest pokój w trakcie meblowania. I właśnie dziś odebraliśmy leżaczek bo udało nam się odkupić po bardzo fajnej cenie :) przede wszystkim to narazie staramy się szukać fajnych promocji bo ceny są mega różne.

Dziewczyny a smarujecie sie czyms teraz przeciw rozstępom itp ? Ja mam bio oil i tołpa mum krem ujedrniajacy ( dopiero dzis zacznę go używać, bo bio oil od 2 tc zaczelam )

reklama
Dziewczyny a smarujecie sie czyms teraz przeciw rozstępom itp ? Ja mam bio oil i tołpa mum krem ujedrniajacy ( dopiero dzis zacznę go używać, bo bio oil od 2 tc zaczelam )
W pierwszej ciąży smarowałam się odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży i to rano i wieczorem, na początku zwykłym balsamem a później właśnie tym tołpa mum ale po czasie przeczytałam że jego skład jest taki sobie i szkoda kasy 😋

A teraz używam też zwykłego balsamu ale jak mi się przypomni, niestety a to już 18 tc 😒

Do góry