reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, chcialam Was zapytac czy ktoras ma moze doswiadczenie z tym szwem szyjkowym? Moja szyjka we wtorek 28mm a w piatek 21mm, wiec malo pozytywnie i musze sie zglosic do szpitala jak posiew z szyjki wyjdzie czysto. Czy to boli? Czy trzeba zostac na jakis czas w szpitalu? Czy potem mozna zyc normalnie czy lezec? Czy to jest bezpieczne i skuteczne? Bede wdzieczna za wszelkie opinie.

reklama
Dziewczyny, chcialam Was zapytac czy ktoras ma moze doswiadczenie z tym szwem szyjkowym? Moja szyjka we wtorek 28mm a w piatek 21mm, wiec malo pozytywnie i musze sie zglosic do szpitala jak posiew z szyjki wyjdzie czysto. Czy to boli? Czy trzeba zostac na jakis czas w szpitalu? Czy potem mozna zyc normalnie czy lezec? Czy to jest bezpieczne i skuteczne? Bede wdzieczna za wszelkie opinie.
Posiew nie boli,szew jest zakladany w znieczuleniu. Tak,przeważnie trzeba zostać kilka dni na obserwację. I po zabiegu trzeba się bardzo oszczędzać,nie zawsze trzeba leżeć, ale to wszystko zależy od Twojego konkretnego przypadku.

Wczoraj w Reserved widziałam fajne rzeczy w promo i ceny rzędu 7-15 zł ale nic mnie nie zachwyciło,więc wyszłam z niczym. W sumie rzeczy nie były tak fajne,jak ceny 🤣

reklama
Do góry