reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

ja w 13 tygodniu w ciąży z Kornelką już wiedziałam, że będzie córeczka i nie zmieniło się to.

Teraz mam przeczucia jakieś, że może chłopak, bo ja dziś mam już 12/13 tydzień a nadal lekkie nudności, mdlosci a w ciąży z Kornelką tak nie miałam 😁
Ja uważam że coś jest w tych maminych przeczuciach :) ja w pierwszej ciąży odrazu mówiłam synio synio i okazało się że synio :) osobiście nie mam większego parcia na konkretna płeć aby zdrowe! Teraz mam przeczucie na dziewczynkę.. ciekawe czy się sprawdzi :) ale często intuicja dobrze mamuśkom podpowiada :)

reklama
Honest gratuluję słodkiego synka 😉

W pierwszej ciąży miałam przeczucie na synka i się sprawdziło 😁 a tym razem nie mam żadnego bo chyba tym razem mi obojętnie ale tak po cichu bym chciała synka, no ciekawe co teraz wyszło 😋

Ja mam wizytę dopiero o 19.30 ciekawa jestem co mi powie 🙂

Hej :)
Administracja stworzy dla nas zamkniętą grupę:)
Dlatego proszę wszystkie dziewczyny chcące do grupy dołączyć o wysłanie mi wiadomości prywatnej :)
Moja propozycja aby w wiadomości zamieścić dodatkowe dane:
IMIĘ / WIEK / MIEJSCE ZAMIESZKANIA /IMIONA POZOSTAŁYCH DZIECI / DATA PORODU Z OM / DATA PORODU Z USG
Stworzę z tego tabelkę, która pomoże nam się lepiej poznać :) Tabelkę będzie można potem rozbudować o dodatkowe dane i modyfikować :)
Skoro to ma być grupa dla nas to ustalmy może wspólnie kto ma dostęp do zamkniętego wątku?
Ja proponuję, aby były to osoby, które w ciągu powiedzmy ostatniego miesiąca napisały choć jeden post. Czy takie kryterium Wam odpowiada?
Czy np według Was muszą to być osoby, które udzielały się dość regularnie?

@La_Luna czy to Ty zgodziłaś się zostać drugim moderatorem? :)

reklama
Hej :)
Administracja stworzy dla nas zamkniętą grupę:)
Dlatego proszę wszystkie dziewczyny chcące do grupy dołączyć o wysłanie mi wiadomości prywatnej :)
Moja propozycja aby w wiadomości zamieścić dodatkowe dane:
IMIĘ / WIEK / MIEJSCE ZAMIESZKANIA /IMIONA POZOSTAŁYCH DZIECI / DATA PORODU Z OM / DATA PORODU Z USG
Stworzę z tego tabelkę, która pomoże nam się lepiej poznać :) Tabelkę będzie można potem rozbudować o dodatkowe dane i modyfikować :)
Skoro to ma być grupa dla nas to ustalmy może wspólnie kto ma dostęp do zamkniętego wątku?
Ja proponuję, aby były to osoby, które w ciągu powiedzmy ostatniego miesiąca napisały choć jeden post. Czy takie kryterium Wam odpowiada?
Czy np według Was muszą to być osoby, które udzielały się dość regularnie?

@La_Luna czy to Ty zgodziłaś się zostać drugim moderatorem? :)
No dobry pomysl najlepiej co osoby w miare regularnie pisza wiadomości czasami nie ma sie czasu wiadomo inne obowiązki wsumie to chyba kazda tu z osób tak sie odzywa caly czas

Do góry