reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

ja w 13 tygodniu w ciąży z Kornelką już wiedziałam, że będzie córeczka i nie zmieniło się to.

Teraz mam przeczucia jakieś, że może chłopak, bo ja dziś mam już 12/13 tydzień a nadal lekkie nudności, mdlosci a w ciąży z Kornelką tak nie miałam 😁
Ja uważam że coś jest w tych maminych przeczuciach :) ja w pierwszej ciąży odrazu mówiłam synio synio i okazało się że synio :) osobiście nie mam większego parcia na konkretna płeć aby zdrowe! Teraz mam przeczucie na dziewczynkę.. ciekawe czy się sprawdzi :) ale często intuicja dobrze mamuśkom podpowiada :)

reklama
Honest gratuluję słodkiego synka 😉

W pierwszej ciąży miałam przeczucie na synka i się sprawdziło 😁 a tym razem nie mam żadnego bo chyba tym razem mi obojętnie ale tak po cichu bym chciała synka, no ciekawe co teraz wyszło 😋

Ja mam wizytę dopiero o 19.30 ciekawa jestem co mi powie 🙂

Hej :)
Administracja stworzy dla nas zamkniętą grupę:)
Dlatego proszę wszystkie dziewczyny chcące do grupy dołączyć o wysłanie mi wiadomości prywatnej :)
Moja propozycja aby w wiadomości zamieścić dodatkowe dane:
IMIĘ / WIEK / MIEJSCE ZAMIESZKANIA /IMIONA POZOSTAŁYCH DZIECI / DATA PORODU Z OM / DATA PORODU Z USG
Stworzę z tego tabelkę, która pomoże nam się lepiej poznać :) Tabelkę będzie można potem rozbudować o dodatkowe dane i modyfikować :)
Skoro to ma być grupa dla nas to ustalmy może wspólnie kto ma dostęp do zamkniętego wątku?
Ja proponuję, aby były to osoby, które w ciągu powiedzmy ostatniego miesiąca napisały choć jeden post. Czy takie kryterium Wam odpowiada?
Czy np według Was muszą to być osoby, które udzielały się dość regularnie?

@La_Luna czy to Ty zgodziłaś się zostać drugim moderatorem? :)

reklama
Hej :)
Administracja stworzy dla nas zamkniętą grupę:)
Dlatego proszę wszystkie dziewczyny chcące do grupy dołączyć o wysłanie mi wiadomości prywatnej :)
Moja propozycja aby w wiadomości zamieścić dodatkowe dane:
IMIĘ / WIEK / MIEJSCE ZAMIESZKANIA /IMIONA POZOSTAŁYCH DZIECI / DATA PORODU Z OM / DATA PORODU Z USG
Stworzę z tego tabelkę, która pomoże nam się lepiej poznać :) Tabelkę będzie można potem rozbudować o dodatkowe dane i modyfikować :)
Skoro to ma być grupa dla nas to ustalmy może wspólnie kto ma dostęp do zamkniętego wątku?
Ja proponuję, aby były to osoby, które w ciągu powiedzmy ostatniego miesiąca napisały choć jeden post. Czy takie kryterium Wam odpowiada?
Czy np według Was muszą to być osoby, które udzielały się dość regularnie?

@La_Luna czy to Ty zgodziłaś się zostać drugim moderatorem? :)
No dobry pomysl najlepiej co osoby w miare regularnie pisza wiadomości czasami nie ma sie czasu wiadomo inne obowiązki wsumie to chyba kazda tu z osób tak sie odzywa caly czas

Do góry