Ja mam 05-08 i choć będzie to tydzień 11+3, to boję się, że może być za wcześnie i maluszek będzie za mały. Też się doczekać nie mogę, trochę z obawami.Ale Wam zazdroszczę tych wizyt. Ja mam wizytę plus prenatalne dopiero 17.08
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
czy dostałaś moja wiadomość prywatna? Nie ogarniam jeszcze tego za bardzoHej
Administracja stworzy dla nas zamkniętą grupę
Dlatego proszę wszystkie dziewczyny chcące do grupy dołączyć o wysłanie mi wiadomości prywatnej
Moja propozycja aby w wiadomości zamieścić dodatkowe dane:
IMIĘ / WIEK / MIEJSCE ZAMIESZKANIA /IMIONA POZOSTAŁYCH DZIECI / DATA PORODU Z OM / DATA PORODU Z USG
Stworzę z tego tabelkę, która pomoże nam się lepiej poznać Tabelkę będzie można potem rozbudować o dodatkowe dane i modyfikować
Skoro to ma być grupa dla nas to ustalmy może wspólnie kto ma dostęp do zamkniętego wątku?
Ja proponuję, aby były to osoby, które w ciągu powiedzmy ostatniego miesiąca napisały choć jeden post. Czy takie kryterium Wam odpowiada?
Czy np według Was muszą to być osoby, które udzielały się dość regularnie?
@La_Luna czy to Ty zgodziłaś się zostać drugim moderatorem?
Także my już po wizycie.
Wszystko dobrze, maluch takie szaleństwa tam odstawia Z PAPP-A I bHCG wszystko w porządku, w obrazie też, tylko rączka przysłaniał twarz, więc kość nosowa jest i wygląda na prawidłową, ale za tydzień mam podejść żeby spróbować ja dokładnie obejrzeć dla 100% pewności.
@Brrrownie, tak, jeśli nikt inny nie jest chętny.
Wszystko dobrze, maluch takie szaleństwa tam odstawia Z PAPP-A I bHCG wszystko w porządku, w obrazie też, tylko rączka przysłaniał twarz, więc kość nosowa jest i wygląda na prawidłową, ale za tydzień mam podejść żeby spróbować ja dokładnie obejrzeć dla 100% pewności.
Brrrownie
Takczy dostałaś moja wiadomość prywatna? Nie ogarniam jeszcze tego za bardzo[emoji86]
Jeśli chodzi o miejsce zamieszkania, to skanialabym się bardziej ku województwuHej
Administracja stworzy dla nas zamkniętą grupę
Dlatego proszę wszystkie dziewczyny chcące do grupy dołączyć o wysłanie mi wiadomości prywatnej
Moja propozycja aby w wiadomości zamieścić dodatkowe dane:
IMIĘ / WIEK / MIEJSCE ZAMIESZKANIA /IMIONA POZOSTAŁYCH DZIECI / DATA PORODU Z OM / DATA PORODU Z USG
Stworzę z tego tabelkę, która pomoże nam się lepiej poznać Tabelkę będzie można potem rozbudować o dodatkowe dane i modyfikować
Skoro to ma być grupa dla nas to ustalmy może wspólnie kto ma dostęp do zamkniętego wątku?
Ja proponuję, aby były to osoby, które w ciągu powiedzmy ostatniego miesiąca napisały choć jeden post. Czy takie kryterium Wam odpowiada?
Czy np według Was muszą to być osoby, które udzielały się dość regularnie?
@La_Luna czy to Ty zgodziłaś się zostać drugim moderatorem?
Ja też mam przeczucia, że u mnie chłopczyk
Super wiadomosc najważniejsze, że dzidzi zdrowe, ja się nie doczekam chyba moich prenatalnych... Byłaś sama czy z mężem?Także my już po wizycie.
Gondzi_a
Oj ja też jeszcze długo będę czekać , prenatalne dopiero 14.08Ale Wam zazdroszczę tych wizyt. Ja mam wizytę plus prenatalne dopiero 17.08
Super że wszystko wyszło dobrzeTakże my już po wizycie.
Brrrownie
Jeśli ktoś nie chce podawać miasta to jak najbardziejJeśli chodzi o miejsce zamieszkania, to skanialabym się bardziej ku województwu [emoji6]
Ja dopiero 19.08 prenatalneOj ja też jeszcze długo będę czekać , prenatalne dopiero 14.08
Super że wszystko wyszło dobrze [emoji846]
Alkaaa
Zaciekawiona BB
U mnie wszyscy nastawiają się na dziewczynkę poza mną i mężem oboje czujemy że będzie mały siusiak, młody też chce brata ale w sumie to bez różnicy oby tylko było zdrowe
Ja od soboty na l4 zrobiłam porzadki w całym domu, wszystko lsni i zastanawiam się co tu jeszcze zrobić takiego przypływu energii dostalam jak tylko poszłam na zwolnienie a w pracy wiecznie zmęczona...
Ciszę się z waszych wizyt, same dobre wiadomości ja mam następna dopiero 12.08
Odpuściłam sobie prenatalne, naczytałam się o tych fałszywych wynikach z krwi itd ale mój lekarz na zwykłym badaniu powiedział że widzi kość nosowa i przezierność karkowa jest ok, plus przejrzelismy obraz dzieciątka w 3d - brzmi podobnie to tego o czym piszecie po badaniach prenatalnych
Ja od soboty na l4 zrobiłam porzadki w całym domu, wszystko lsni i zastanawiam się co tu jeszcze zrobić takiego przypływu energii dostalam jak tylko poszłam na zwolnienie a w pracy wiecznie zmęczona...
Ciszę się z waszych wizyt, same dobre wiadomości ja mam następna dopiero 12.08
Odpuściłam sobie prenatalne, naczytałam się o tych fałszywych wynikach z krwi itd ale mój lekarz na zwykłym badaniu powiedział że widzi kość nosowa i przezierność karkowa jest ok, plus przejrzelismy obraz dzieciątka w 3d - brzmi podobnie to tego o czym piszecie po badaniach prenatalnych
reklama
Sama, bo mąż się nie wyrwał, ale takie korki były, że więcej czasu spędziłby przejeżdżając przez miasto,wiec może i dobrze, że nie jechał.Ja też mam przeczucia, że u mnie chłopczyk
Super wiadomosc najważniejsze, że dzidzi zdrowe, ja się nie doczekam chyba moich prenatalnych... Byłaś sama czy z mężem?
Ja w pierwszej miałam przeczucie na chłopca i wszyscy tak mówili, bo tak dobrze wyglądałam, ladna cera itd, a tu dziewczyna. Teraz sama nie wiem. Byle bąbel był zdrowy, a co tam będzie miał między nogami to już jej/jego sprawa