reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Pytanie do dziewczyn z Warszawy i okolic:lekarz kazał zapisać się do przyszpitalnej przychodni prowadzącej cukrzyce i zaburzenia metaboliczne: do wyboru szpital na Madalińskiego, Żelazna,Karowa, Starynkiewicza i Bielański. I teraz zastanawiam się gdzie.. na pewno nie Karowa Never Ever ... Macie jakieś doświadczenia z tymi placówkami??

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny powiem wam, że mam niezłego stresa, postanowiliśmy, że powiemy synkowi (10 lat) o ciąży po badaniach prenatalnych czyli w ten weekend. Ale to nie jest takie łatwe bo on jest meeega anty nastawiony do rodzeństwa. Jakiekolwiek rozmowy o ten temat kończą się awanturą że nie możemy mu tego zrobić i że on się wyprowadzi jeśli będę w ciąży 🥺 wiem, że brzmi to śmiesznie bo to przecież wciąż dziecko ale martwię się jak on to przyjmie..

Jestem już po wizycie u lekarza. Od wczoraj miałam lekkie plamienia w terminie miesiączki. Wszystko jest ok 😃 To właśnie dlatego, że maluszek jeszcze nie jest tak duży i cześć nabłonka złuszcza się tak samo jak podczas zwykłej miesiączki. Kamień z serca mi spadł. Jeszcze raz dziękuję Wam za Wasze wsparcie.

Hey, a ja mam mdłości całymi dniami... Już mi to bokiem wychodzi. Mdłości i wymioty oczywiście. Leci mi drugi tydzień na L4. Na razie chudnę w tej ciąży. Liczę że koło 12 TC to wszystko się wreszcie skończy :( też was tak męczy ?

Jestem już po wizycie u lekarza. Od wczoraj miałam lekkie plamienia w terminie miesiączki. Wszystko jest ok 😃 To właśnie dlatego, że maluszek jeszcze nie jest tak duży i cześć nabłonka złuszcza się tak samo jak podczas zwykłej miesiączki. Kamień z serca mi spadł. Jeszcze raz dziękuję Wam za Wasze wsparcie.
Super wiadomosc😊 ile Twój dzidziuś mierzy 😊?

U mnie to zależy co zjem (Nie mogę żadnych słodyczy,nabiału, kroić i skarżyć miesa) bo mi zaraz niedobrze i mnie strasznie mdli. Najlepiej wchodzą mi hot dogi, czasami kebab i wszystko co suche.😂😂🤰

Ja też nie mieszkam w Warszawie, a pod 😊
Ja w Pruszkowie , a Ty ?

Dziewczyny powiem wam, że mam niezłego stresa, postanowiliśmy, że powiemy synkowi (10 lat) o ciąży po badaniach prenatalnych czyli w ten weekend. Ale to nie jest takie łatwe bo on jest meeega anty nastawiony do rodzeństwa. Jakiekolwiek rozmowy o ten temat kończą się awanturą że nie możemy mu tego zrobić i że on się wyprowadzi jeśli będę w ciąży 🥺 wiem, że brzmi to śmiesznie bo to przecież wciąż dziecko ale martwię się jak on to przyjmie..
Trochę rozumiem Twoje obawy. Mój syn też kiedyś mówił że nie chce rodzeństwa i w ogóle nie było dyskusji . Jednak jak postanowiliśmy starać się o dzidzię podejmowałam kilkukrotnie temat rodzeństwa i tłumaczyłam mu jak fajnie jest mieć brata lub siostrę , opowiadałam jak to było, jak ja byłam młodsza i miałam wsparcie w moim bracie. Dotarło to do niego i chyba zrozumiał że nie będzie tak źle. Teraz tylko mówi żeby tylko był brat a nie siostra 😉

Hey, a ja mam mdłości całymi dniami... Już mi to bokiem wychodzi. Mdłości i wymioty oczywiście. Leci mi drugi tydzień na L4. Na razie chudnę w tej ciąży. Liczę że koło 12 TC to wszystko się wreszcie skończy :( też was tak męczy ?

Mdłości miałam może jakieś 2 tygodnie, nawet nie bardzo uciążliwe. Za to zgaga mega mnie męczy 😔

reklama
Do góry