Dziękuję i również gratulujęWitamy moje gratulacje
reklama
Paola_89
Fanka BB :)
Dzięki za miłe przyjęcie mnie do grona Jeśli chodzi o samopoczucie - dzięki, że pytasz. Oprócz mdłości (czasami bardzo uporczywych) wszytsko ok. Syn już wie, dowiedział się w piątek. Przyjął wiadomośc z usmiechem i łezką. Powiedział, że się cieszy i ogólnie koniec tematu. Chyba trochę chciał to rodzeństwo, ale on często gada to, co jego autorytet, czyli tata Moja rodzina i rodzina męża bardzo się cieszy
Bądź co bądź najważniejsze że Wy się cieszycie z maleństwa
A który tydzień ciąży już Ci leci ? To ile syn ma lat ?
U mnie w rodzinie na razie nie wiedzą
syn ma obecnie 12 lat. A u mnie wg tych aplikaji leci 7tcBądź co bądź najważniejsze że Wy się cieszycie z maleństwa
A który tydzień ciąży już Ci leci ? To ile syn ma lat ?
U mnie w rodzinie na razie nie wiedzą
marta18691
No to fajnie spora różnica wieku ale widocznie tak musialo bycsyn ma obecnie 12 lat. A u mnie wg tych aplikaji leci 7tc
Brrrownie
Witajcie nowe mamy
Jakoś się nie mogę wbić w dyskusję, bo najzwyczajniej w świecie jestem psychicznie zmęczona tym jak się fizycznie czuję.
Ciągle mi wiruje w żołądku. Co chwilę muszę jeść minimalne porcje jedzenia, bo mnie mdli. Za to jak zjem coś więcej to już w ogóle masakra...
Nie robię totalnie nic poza ogarnięciem synka i zabawą z nim.
Kiedy to wreszcie minie?
Jakoś się nie mogę wbić w dyskusję, bo najzwyczajniej w świecie jestem psychicznie zmęczona tym jak się fizycznie czuję.
Ciągle mi wiruje w żołądku. Co chwilę muszę jeść minimalne porcje jedzenia, bo mnie mdli. Za to jak zjem coś więcej to już w ogóle masakra...
Kiedy to wreszcie minie?
Dokładnie. Różnica jest ogromna, dlatego też sama bym się nie zdecydowała już na drugie dziecko. Ale skoro natura zadecydowała za mnie. Mówiąc szczerze - ja sobie to dzieciątko wymodliłam a mój mąz musi się z tym faktem pogodzić. Młody na pewno nam pomoże, bo już rozdziela obowiązki, więc myślę, że będzie fajnie Teraz tylko, żeby maleństwo bylo zdrowe, a reszta się ułożyNo to fajnie spora różnica wieku ale widocznie tak musialo byc
Mogę dodać, że ta ciąże przechodzę trochę inaczej niz poprzednią. Z Adamem miałam wstręt do wszystkich zapachów, a szczególnie do mięsa. Z kolei teraz mam mdłości takie, że jak nie zjem czegokolwiek, to mnie zbiera na wymioty.
ulotnechwile
Witajcie nowe mamy
Kiedy to wreszcie minie?
Witaj
Pewnie po pierwszym trymestrze będzie lepiej
sylwunia82
Hej! U mnie też leci 7 tc, a mój syn ma 11 lat. Termin wg apki 24 lub 26 luty.syn ma obecnie 12 lat. A u mnie wg tych aplikaji leci 7tc
karolinakychy
Mnie tez zaczynaja brać mdłości i ból głowy. Pierwsza ciąże przechodziłam prawie bezobjawowo, a od wczoraj jest ciężko jeszcze buzie mam cała wysypana w pryszczaci
reklama
karolinakychy
Pryszczach*