Trzymamy kciuki i daj znać po wizycieAle mam stresa za poltorej godziny idena wizyte
reklama
Już jestem po. A więc tak pęcherzyk ciążowy prawie 1 cm w macicy i coś tam w tym pęcherzyku słabo widoczne. Kolejna wizyta 9 lipca, jak będzie widoczny zarodek to wtedy założy mi kartę i da skierowania na badania. Cytologia też na następnej wizycie, bo teraz to nie ma co tam zbytnio gmerać. Ale nie wiem czy do niej jeszcze pójdę bo dla mnie trochę mało konkretna. Chyba wrócę do mojego starego ginekologa. Eh... I znowu mam dylemat
Który tydzień?
Ilo
Zaangażowana w BB
Trzymamy kciukiAle mam stresa za poltorej godziny idena wizyte
Ja ide do lekarza w czwartek tez mam juz zlecony komplet badan to wtedy bede wiedziala ile u mnie zaplace ale mysle ze podobniePoszłam dzisiaj rano zrobi cały zestaw badań, które zlecił lekarz, zapłaciłam ponad 400 zł
U was też są takie ceny?
sylwunia82
Fanka BB :)
5+4 dzisiajKtóry tydzień?
U mnie to wyglądało tak spodziewałam się więcejPoszłam dzisiaj rano zrobi cały zestaw badań, które zlecił lekarz, zapłaciłam ponad 400 zł
U was też są takie ceny?
Załączniki
ulotnechwile
Fanka BB :)
Poszłam dzisiaj rano zrobi cały zestaw badań, które zlecił lekarz, zapłaciłam ponad 400 zł
U was też są takie ceny?
Chodzi Tobie o te podstawowe typu krew, mocz itd?
Ja mam skierowanie na 12 badań i to jest refundowane przez NFZ.
Ja chodzę na NFZ to nie będę płaciłaPoszłam dzisiaj rano zrobi cały zestaw badań, które zlecił lekarz, zapłaciłam ponad 400 zł
U was też są takie ceny?
reklama
Ja postanowiłam iść do lekarza rodzinnego i wyprosić o skierowanie na chociaż część z tych badań. Bo do ginekologa chodzę prywatnie. Jutro próbuje się umówić. A jak się nie uda to trzeba będzie zapłacić.Poszłam dzisiaj rano zrobi cały zestaw badań, które zlecił lekarz, zapłaciłam ponad 400 zł
U was też są takie ceny?
Ale mam dziś dola bez powodu...ughhhhh