marta18691
Fanka BB :)
Gratulacje ❤a byly u Was w rodzinie blizniaki?Laski, byłam dziś na USG i uwaga, jeden pęcherzyk ale dwa zarodki o dwa bijące serduszka. Może się okazać że będzie jednak styczeńZobacz załącznik 1141181
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ❤a byly u Was w rodzinie blizniaki?Laski, byłam dziś na USG i uwaga, jeden pęcherzyk ale dwa zarodki o dwa bijące serduszka. Może się okazać że będzie jednak styczeńZobacz załącznik 1141181
No napewno w 36tygodniu najpredzej wiec styczen napewno zalezy jak tam będzie sie rozwijac ciazaczyli bliźniaki jednojajowe chyba ☺
Super, gratulacje ☺
Ja tak miałam w mojej pierwszej ciąży, że były dwa zarodki, ale to jeszcze 4/5 tydzień bez serduszek i niestety później nie udało się.
Ale Tobie życzę spokojnych zapewne mniej niż 9 miesięcy, bo bliźnięta to nawet i w 35 tygodniu jest chyba cesarka lub poród naturalny ☺
Dokładnie jednojajowe 2owodniowe uważa się za donoszone w 36tc, a 1 owodniową ciążę rozwiązuje sie ok 34tc. Dalatego wazne określenie czy ciąża jest 1 czy 2 owodniowa a to najlatwiej zrobić do 9tc.No napewno w 36tygodniu najpredzej wiec styczen napewno zalezy jak tam będzie sie rozwijac ciaza
Cudowne wiesci, mam nadzieję ze moja torbiel też sie wchłonieHej,
Jestem właśnie po usg Mamy już zarodek i serduszko, początek 7 tyg !
Dostałam też informację, że torbiel jaką mam jest niegroźna i sama się powinna wchłonąć
Ale cudownie!!! To była Twoja pierwsza wizyta? Cieszysz sie z dwójki?Laski, byłam dziś na USG i uwaga, jeden pęcherzyk ale dwa zarodki o dwa bijące serduszka. Może się okazać że będzie jednak styczeńZobacz załącznik 1141181