reklama
Myslniczek
Fanka BB :)
Dokładnie lepiej sobie rozłożyć wydatki. Zawsze to lepiej wygląda i portfel mnie boli [emoji14]
I żeby kurier przyjeżdżał jak męża nie ma w domuDokładnie lepiej sobie rozłożyć wydatki. Zawsze to lepiej wygląda i portfel mnie boli [emoji14]
A to prawdaI żeby kurier przyjeżdżał jak męża nie ma w domu
Myslniczek
Hahah ja zamawiam do paczkomatu [emoji14]I żeby kurier przyjeżdżał jak męża nie ma w domu [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
W tak serio to chłop się nie znał na dzieciach więc wierzył jak mówiłam że wszystko jest potrzebne... [emoji14]
Oszaleje moje dziecko właśnie obgryza psu pazury [emoji14]
4-5 lat temu jeszcze nie było, teraz to jest moja ulubiona forma dostawyHahah ja zamawiam do paczkomatu [emoji14]
W tak serio to chłop się nie znał na dzieciach więc wierzył jak mówiłam że wszystko jest potrzebne... [emoji14]
Oszaleje moje dziecko właśnie obgryza psu pazury [emoji14]
Maluch ma pomysły, nie ma co
Myslniczek
No tak to dość "świeża " Opcja dostawy.4-5 lat temu jeszcze nie było, teraz to jest moja ulubiona forma dostawy [emoji16]
Maluch ma pomysły, nie ma co [emoji1787]
No ma pomysły
Pies to przy nim biedny jest. Albo gryzie ogon albo ciągnie uszy. Albo gryzie łapy. [emoji85][emoji85]
ulotnechwile
Może źle to ujęłam z tymi badaniami pretanalnymi. Chodzi mi bardziej o to, że jest o wiele mniejsze prawdopodobieństwo jeśli w rodzinie najbliższej mojej i partnera nie było żadnych przypadków problemów genetycznych i też ze wzgledu na nasz wiek jest o wiele mniejsze prawdopodobieństwo. Wiadomo to nie wyklucza i nie daje nam 100 % pewności, że wszystko będzie okej, jednak ja tej trzeciej ciąży wrzucam bardziej na luz w pewnych aspektach i tyle a wiadomo szanuje zdanie i decyzje każdej z Was, bo to każdego wybór
Ja mam jeszcze fotelik 0-18 kg maxi cosi cabriofix po Kornelii także będzie dla maleństwa wiec w tej ciąży naprawdę wydatki szykują nam się malutkie
Ja mam jeszcze fotelik 0-18 kg maxi cosi cabriofix po Kornelii także będzie dla maleństwa wiec w tej ciąży naprawdę wydatki szykują nam się malutkie
ulotnechwile
No tak to dość "świeża " Opcja dostawy.
No ma pomysły
Pies to przy nim biedny jest. Albo gryzie ogon albo ciągnie uszy. Albo gryzie łapy. [emoji85][emoji85]
U nas tez jest piesek Goku, ma 3 lata, ale Kornelka czasami ma tylko dziwne fazy, tak to żyją w harmonii i spokoju
reklama
Ja też mam chora tarczyce i się leczę i pierwsze słyszę że przez to mogę zrobić badania prenatalne na NfzA czy
Na badania prenatalne dostalam juz skierowanie, ponieważ chorowałam przed ciąża na niedoczynność tarczycy i należą mi sie na nfz. Z tym że panie w recepcji odmówiły zapisania mnie na wizyte, bo lekarz nie napisał daty porodu. :/ chyba poczekam do następnej wizyty i poproszę go o dopisanie, czy myślicie ze powinnam się z nim skontaktować jak najszybciej? Jest jakis problem z terminami na badania prenatalne? Jakie macie doświadczenia?