reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale jak przed stawiasz l4 to chyba nie dają ci ofert nie?
nie wiem. Ja nie miałam takiej sytuacji jak Ty. Skoro będziesz na l4 czyli jesteś zatrudniona i nie możesz wtedy raczej być zarejestrowana w urzędzie pracy, bo to mija się z celem.
Ja byłam już wtedy całkowicie bez pracy gdy zapisałam się do urzędu pracy.

reklama
nie wiem. Ja nie miałam takiej sytuacji jak Ty. Skoro będziesz na l4 czyli jesteś zatrudniona i nie możesz wtedy raczej być zarejestrowana w urzędzie pracy, bo to mija się z celem.
Ja byłam już wtedy całkowicie bez pracy gdy zapisałam się do urzędu pracy.
Nie nie jestem zatrudniona. Po skończeniu pobierania zasiłku rejestruje się w urzędzie pracy
I do urzędu pracy dostarczamy l4 jako że nie będę zdolna do podjęcia pracy.

Ja wiem jak wygląda bycie bezrobotnym z "normalnym " Stanie ;)

Cześć dziewczyny,
rownież będę mamusią w lutym 2021 :-) u mnie 7t i 5d, termin na 6 lutego. Na wizycie widziałam już bijące serduszko. W domu ma cudowną 5latkę. Kolejna wizyta 3 lipca.
Miłego dnia.

Witaj ☺️
Ja licząc z terminu miesiączki i tego, że miałam ostatni okres 30 kwietnia to też mi podobnie termin na 7 lutego wychodził, ale po wczorajszej wizycie wyszło, że ciąża z CRL jest młodsza czyli 6+3 i na 15 luty będzie ☺️

Miło Cię powitać w naszym gronie ☺️

reklama
Dziewczyny jestem już po pierwszej wizycie, według ostatniej miesiaczki 6+2, według usg 6+1. Jest piękny zarodek i serduszko. 💕 Co więc sprawiło ze wróciłam załamana i zapłakana do domu? Poza ciąża mam też wielka torbiel na jajniku, która prawdopodobnie trzeba będzie usunąć w ciąży :( okropnie sie boję, nie wiem co mam teraz robić 😢

Do góry