Jak masz opis i wymiar tego torbiela? Też mi wyszedł, ale dopiero lekarza mam na 29.06 i wtedy coś więcej mi może powieDziewczyny jestem już po pierwszej wizycie, według ostatniej miesiaczki 6+2, według usg 6+1. Jest piękny zarodek i serduszko. Co więc sprawiło ze wróciłam załamana i zapłakana do domu? Poza ciąża mam też wielka torbiel na jajniku, która prawdopodobnie trzeba będzie usunąć w ciąży okropnie sie boję, nie wiem co mam teraz robić
reklama
Polsia
Początkująca w BB
Rozumiem, że się boisz, to musi być okropne. Zasięgnij może jeszcze opinii innego lekarza. Myślę, że gdyby ten zabieg nie był absolutnie konieczny w trakcie trwania ciąży, ale też z wysokim prawdopodobienstwem, że z ciążą nic się nie stanie, lekarz nawet by tego nie proponowałDziewczyny jestem już po pierwszej wizycie, według ostatniej miesiaczki 6+2, według usg 6+1. Jest piękny zarodek i serduszko. Co więc sprawiło ze wróciłam załamana i zapłakana do domu? Poza ciąża mam też wielka torbiel na jajniku, która prawdopodobnie trzeba będzie usunąć w ciąży okropnie sie boję, nie wiem co mam teraz robić
Myslniczek
Fanka BB :)
Gratuluję :*Dziewczyny jestem już po pierwszej wizycie, według ostatniej miesiaczki 6+2, według usg 6+1. Jest piękny zarodek i serduszko. [emoji177] Co więc sprawiło ze wróciłam załamana i zapłakana do domu? Poza ciąża mam też wielka torbiel na jajniku, która prawdopodobnie trzeba będzie usunąć w ciąży okropnie sie boję, nie wiem co mam teraz robić [emoji22]
Nie martw się tym na zapas :*
Co lekarz dokładnie powiedział? Kiedy miałby być usuwany?
A może jest szansa że się wchłonie?
Ja mieszkam w Kobylce...ale czasem bywam w Warszawie. PozdrawiamSuper, a skąd dokładnie jesteś spod Warszawy? Ja obecnie Wilanów ale szykuję się na mieszkanko od 2021 na Wawrze pozdrowienia <3
Ja też miałam przed miesiącem duża torbiel. Idę w poniedziałek skontrolować. Bardzo często one się wchłaniają same. A lekarz powiedział Ci że trzeba będzie usuwać? Może faktycznie skonsultuj się z kimś jeszcze. Chyba że masz do niego pełne zaufanie. Grunt to dobry lekarz. Nie martw się na zapas.Dziewczyny jestem już po pierwszej wizycie, według ostatniej miesiaczki 6+2, według usg 6+1. Jest piękny zarodek i serduszko. Co więc sprawiło ze wróciłam załamana i zapłakana do domu? Poza ciąża mam też wielka torbiel na jajniku, która prawdopodobnie trzeba będzie usunąć w ciąży okropnie sie boję, nie wiem co mam teraz robić
Natalia0221
Zaciekawiona BB
Zmiana hypoechogeniczna 85x87mm bez przegród i bez wyrosli do światła. Tak dokładnie mam w opisie. Kontrole mam za dwa tygodnie.Jak masz opis i wymiar tego torbiela? Też mi wyszedł, ale dopiero lekarza mam na 29.06 i wtedy coś więcej mi może powie
Natalia0221
Zaciekawiona BB
Też mam taką nadzieję, za dwa tygodnie mam kontrole i wtedy decyzja czy skierowanie do szpitala czy czekamy dalej. Jeśli bedzie chciał żebym zapisała sie na zabieg do szpitala to na pewno skontroluje jeszcze u kogoś innego.Rozumiem, że się boisz, to musi być okropne. Zasięgnij może jeszcze opinii innego lekarza. Myślę, że gdyby ten zabieg nie był absolutnie konieczny w trakcie trwania ciąży, ale też z wysokim prawdopodobienstwem, że z ciążą nic się nie stanie, lekarz nawet by tego nie proponował
Trzymam kciuki żeby było wszystko ok.Zmiana hypoechogeniczna 85x87mm bez przegród i bez wyrosli do światła. Tak dokładnie mam w opisie. Kontrole mam za dwa tygodnie.
Ja mam napisane gladkościenna torbiel prosta 50x36x43mm.
Natalia0221
Zaciekawiona BB
Dziękuję :* Szansa podobno mala bo torbiel prawie 9cm, a takie duze rzadko sie wchłaniają. Miałby być usuwany między 13 a 15 tygodniem. Mam sie oszczędzać żeby nie pękła bo to jest najważniejsze teraz.Gratuluję :*
Nie martw się tym na zapas :*
Co lekarz dokładnie powiedział? Kiedy miałby być usuwany?
A może jest szansa że się wchłonie?
reklama
Myslniczek
Fanka BB :)
To trzymam kciuki :*Dziękuję :* Szansa podobno mala bo torbiel prawie 9cm, a takie duze rzadko sie wchłaniają. Miałby być usuwany między 13 a 15 tygodniem. Mam sie oszczędzać żeby nie pękła bo to jest najważniejsze teraz.