reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tylko ciekawi minie bo u mnie wedłog apki mam 6t 6d moze ze 5dni okres zawsze mam a i 30dniowy cykl...a u Ciebie jak wyglada to?
Ja według apki mam 6 tydzień 2 dzień.
Tak to zależy od długości miesiączki i cyklu.
Wiem że teraz liczy się każdy pojedynczy dzień i czeka na każde nowości 🤗 ale później w praktyce wiem że przestaje to mieć znaczenie.

Ja jestem na macierzyńskim a w pracy nie przedłużyli mi umowy . Ale w pierwszej ciąży powiedziałam po pierwszej wizycie. Musiałam powiedzieć bo dużo dzwigania i stania miałam
Ja odrazu powiedziałam bo lekarz dal mi l4 na dwa tyg do następnej wizyty... Wiem że ciąża to nie choroba itd ale ja pracując w biurze mam ciągła obsługę klienta, sporo stresu i bardzo często nawet chwili czasu na posiłek, pozatym w dobie epidemi + ciąża nie uśmiecha mi się obsługiwać klientów

reklama
Ja też się czuje rozchwiana mocno.
Od euforii po płacz 😛
Plus piersi ( mogłyby takie zostać 😂😂😂)

Byłam już dwa razy.
Poszłam do swojego gina i ja mu po prostu oświadczyłam że jestem w ciąży 😂 Śmiał się, tego samego dnia zrobiliśmy betę i okazało się że miałam rację. To był 3 tydzień.
Później byłam w 5 tygodniu z powodów bólu brzucha dość mocno dokuczających. Widziałam Fasolke.
Teraz wizytę mam 8 lipca i mam nadzieję że usłyszę serduszko i dowiem się więcej.
A Ty?
Dali Ci magnez czy coś na ten ból brzucha?
Ja też mam wizytę kolejna na 8 lipca :) wczoraj zobaczyłam bijące serduszko więc Man nadzieję że wszystkie będzie dobrze. Też mam fajnego lekarz gin.czy Tobie kazali łykac jakieś witaminy czy tylko kwas foliowy?

Do góry