ulotnechwile
Fanka BB :)
ale malutkieTo fajnie moja Kinga 2300i48cm Natalia 2370 i 49cm wiec jak lalki male byly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale malutkieTo fajnie moja Kinga 2300i48cm Natalia 2370 i 49cm wiec jak lalki male byly
Oj aaaa maleństwa [emoji7][emoji7]To fajnie [emoji8]moja Kinga 2300i48cm Natalia 2370 i 49cm wiec jak lalki male byly
Taka moja uroda rodzenia 3 tez pewnie bedzie mialo tyleOj aaaa maleństwa [emoji7][emoji7]
HejCześć mamuśki
Tak bardzo się cieszę że mogę dołączyć do Waszego grona
Jestem jeszcze pełna strachu o moje maleństwo ale dziś byłam ma pierwszym usg i widziałam moja kruszynke [emoji3059] oraz bijące serduszko!!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] OM 11 maj, dziś 6 tydz o 2 dni
ja już kupiłam w ciucholandzie 4 ciuszki takie na 56/62 rozmiar takie kolory neutralne i wydałam 12 zł także ja tylko tam będę się raczej zaopatrywać, już na pewno przy drugiej ciąży wiem, że nie ma co szaleć z ilością ciuszków i tych wszytskich dziwnych przyborów.
Na pewno odpuszczam przewijak, ochraniacz na łóżeczko, smoczek, butelkę, mleko itd [emoji16]
Nie boicie się że za wcześnie....
Cześć mamuśki
Tak bardzo się cieszę że mogę dołączyć do Waszego grona
Jestem jeszcze pełna strachu o moje maleństwo ale dziś byłam ma pierwszym usg i widziałam moja kruszynke [emoji3059] oraz bijące serduszko!!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] OM 11 maj, dziś 6 tydz o 2 dni
Jestem już szczęśliwa mamą cudownego synka który w tym roku skończy 8 lat z mężem o 2 dzieciątko staraliśmy się pół roku. Czytałam Wasze posty już wcześniej ale bałam się cieszyć za wcześnie i doczekałem się wkoncu 1 usgHej
Opowiedz coś o sobie
Ja jeszcze nie byłam u lekarza. Więc narazie też się tym nie "jaram" gratulacje.Jestem już szczęśliwa mamą cudownego synka który w tym roku skończy 8 lat z mężem o 2 dzieciątko staraliśmy się pół roku. Czytałam Wasze posty już wcześniej ale bałam się cieszyć za wcześnie i doczekałem się wkoncu 1 usg