Staraczkaaaa
Początkująca w BB
To w Luxmed. Teraz patrzę że na stronie mają 69 ale może ta dycha weszła podczas covid? Ciężko ocenic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji50]U mnie beta kosztuje 79zl
U mnie wg aplikacji dziś 4+6, ale wiem, że zapłodnienie było kilka dni później niż te zakładane dwa tygodnie od początku cyklu, więc jestem ciekawa na kiedy lekarz wyznaczy termin . Ja zamierzam jutro rano powtórzyć test, co oznacza 7 dni po implantacji, więc powinien już być wyraźny, jeśli będzie to w sumie beta nie jest mi już do niczego potrzebna.Hej! Witamy! U mnie też początek 5 t (4+3). Test pierwszy również robiłam w dniu zagnieżdżenia i była jasniejsza kreska. Idziesz na betę? Który masz dzień cyklu?
[emoji50]
Ok. To u mnie jednak nie tak drogo bo tyle to za 2 badania
Ale jestem prawie pewna że w 1szej ciąży płaciłam dużo mniej
Masakra do nich sie dodzwonic to tez trzeba miec czas...oni zawsze maja czas....Ale się zdenerwowałam [emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959] przez GODZINĘ! dzwoniłam przychodzni, jestem druga w kolejce a tam "przepraszamy, abonent chwilowo nie odpowiada" [emoji2959][emoji2959][emoji2959]
Zapisałam się gdzie indziej narazie. Ale i tak będę skazana na tą nieszczęsną przychodnię bo to jedyne miejsce gdzie honorują pakiet, który mój mąż na w pracy. Inne placówki to dojazd około 30 km do Warszawy i przyznam że jakoś średnio mi to na rękę. Liczę, że jak już raz uda mi się zapisać to potem jakoś poleciMasakra do nich sie dodzwonic to tez trzeba miec czas...oni zawsze maja czas....
Hej, ja robiłam test w czwartek 4+3tc i wyszła mi mega ciemna krecha od razu, wystraszyliśmy się, że bliźniakiU mnie wg aplikacji dziś 4+6, ale wiem, że zapłodnienie było kilka dni później niż te zakładane dwa tygodnie od początku cyklu, więc jestem ciekawa na kiedy lekarz wyznaczy termin . Ja zamierzam jutro rano powtórzyć test, co oznacza 7 dni po implantacji, więc powinien już być wyraźny, jeśli będzie to w sumie beta nie jest mi już do niczego potrzebna.
A jak długie masz cykle? Bo ja dzisiaj mam 4+3 i kreska bordowa po 5 sekHej, ja robiłam test w czwartek 4+3tc i wyszła mi mega ciemna krecha od razu, wystraszyliśmy się, że bliźniaki