26 dni.A jak długie masz cykle? Bo ja dzisiaj mam 4+3 i kreska bordowa po 5 sek
reklama
Ja też płaciłam 30zl.Jakos duzo u nas tez okolo 30zl
marta18691
Fanka BB :)
No to dobrze wiadomoZapisałam się gdzie indziej narazie. Ale i tak będę skazana na tą nieszczęsną przychodnię bo to jedyne miejsce gdzie honorują pakiet, który mój mąż na w pracy. Inne placówki to dojazd około 30 km do Warszawy i przyznam że jakoś średnio mi to na rękę. Liczę, że jak już raz uda mi się zapisać to potem jakoś poleci
Dziewczyny, ja też '82.Również . To jesteśmy w tym samym wieku.
marta18691
Ile masz dzieci?Dziewczyny, ja też '82.
Jendego szeciolatka z poprzedniego związku. Staraliśmy się dwa lata i nie wyszło. Ta ciąża to jest przeogromna niespodzianka dla nasIle masz dzieci?
Hej,Hej dziewczyny! Przyłączam się do Waszego grona. Wg obliczen termin mam na około 26/27 lutego. To moja druga ciąża. Wczoraj zrobiłam test ale wciąż nie mogę w to uwierzyć. Za tydzień idę do lekarza żeby sprawdzić. ❤❤
ja się dowiedziałam w czwartek, niespodzianka Drugie dziecko. Wizytę mam za tydzień w czwartek.
marta18691
No to ciesze sie ❤Jendego szeciolatka z poprzedniego związku. Staraliśmy się dwa lata i nie wyszło. Ta ciąża to jest przeogromna niespodzianka dla nas
reklama
Myslniczek
Cześć dziewczyny! Chciałam dołączyć, jestem 5tc+1, termin prawdopodobnie 21-23.02. Jestem mamą 6-latka i w czwartek okazało się, że znów zostanę mamą. Niespodziewanie Dziś robiłam betę, wynik 5252. Koszt 45 zł z usługą. Jak u Was poziomy, bo nie wiem jak na swój patrzec, norma podana na wyniku jest uogólniona bardzo.
Ja według apki mam 5+0 wynik bety z dziś 4322