reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej dziewczyny! Przyłączam się do Waszego grona😊. Wg obliczen termin mam na około 26/27 lutego. To moja druga ciąża. Wczoraj zrobiłam test ale wciąż nie mogę w to uwierzyć. Za tydzień idę do lekarza żeby sprawdzić. ❤❤
Hej, mamy podobnie, mi apka pokazuje temin 27.02 :) też za tydzień wybieram się do lekarza. Na razie robiłam betę w sobotę i wyszło 385,3, jutro idę powtórzyć :)

reklama
Dzisiaj widziałam reklamę leku dla kobiet w ciąży DulcoSoft na zatwardzenie, brała któraś z Was? Bo jestem ciekawa czy pomaga

Witajcie Lutóweczki! Jeszcze jestem w szoku i spać nie mogę. Dzisiaj zobaczyłam 2 kreseczki na teście po równo 10 latach. Po prostu szok!jeśli wszystko dobrze pójdzie to zostanę ponownie mamą. Termin 22.02. Widzę,że są tu dziewczyny 35+ także super,że nie będę najstarsza;)
Hej hej, mam ten sam termin 😊 36 lat, trzecia ciąża, ja 12 lat temu ostatnio miałam pozytywny test 😉

reklama
U mnie przewidywany termin 21.02.2021.
34 lata już będą skończone 🙂 Druga ciąża. Pierwsza pociecha właśnie skończyła 8 lat.
IMG_20200623_010107.jpg

Do góry