reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny zapytam tutaj bo wy jesteście N na bieżąco z tematem :). Dziś mam termin @ i mam takie uczucie, jakbym miała za chwile dostać @. Ale nie chodzi i nawet o ból, tylko to jest takie uczucie jakbym miała tam na dole wszystko spuchniete, jakby był balonik który zaraz pęknie i zacznie się wredna @. Zastanawiam się jak u was na początku ciąży czy też mieliście takie uczucie ? Dzięki za odpowiedzi :*

Dziewczyny zapytam tutaj bo wy jesteście N na bieżąco z tematem :). Dziś mam termin @ i mam takie uczucie, jakbym miała za chwile dostać @. Ale nie chodzi i nawet o ból, tylko to jest takie uczucie jakbym miała tam na dole wszystko spuchniete, jakby był balonik który zaraz pęknie i zacznie się wredna @. Zastanawiam się jak u was na początku ciąży czy też mieliście takie uczucie ? Dzięki za odpowiedzi :*
Tak. Jestem tydzień po terminie @ i cały czas mnie łapie taki dziwny ból.

Dzisiaj próbowałam się dodzwonić do przychodni, żeby umówić pierwszą wizytę Jestem 28 w kolejce telefonicznej do rejestracji [emoji86] Porażka. Mam nadzieję, że po południu nie bedzie takiego oblężenia...

Ile płaciłyście za badanie betaHCG?
Bo coś mi się wydaje, że przed 3 lata od ostatniej ciąży strasznie ceny wywindowały w górę :) Albo po prostu słabo pamiętam :)

Dzisiaj próbowałam się dodzwonić do przychodni, żeby umówić pierwszą wizytę Jestem 28 w kolejce telefonicznej do rejestracji [emoji86] Porażka. Mam nadzieję, że po południu nie bedzie takiego oblężenia...

Bo coś mi się wydaje, że przed 3 lata od ostatniej ciąży strasznie ceny wywindowały w górę :) Albo po prostu słabo pamiętam :)
U mnie beta kosztuje 79zl

Dokładnie tak samo miałam teraz jak i w pierwszej ciazy :) uczucie jakby zaraz miała być @ a nie ma ;)

Ja wczoraj sprawdzalam cenę żeby się wybrać i samo badanie 24 zł za pobranie materiału 9 zł 😱😱 przed pandemia pobranie materiału to było 4 zł.
Jestem pewna ze w poprzedniej ciazy płaciłam mniej

reklama
Do góry