Natalia0221
Zaciekawiona BB
To moja pierwsza ciąża więc nie wiem do końca czy dobrze. Umowilam się na 6 tydzien 2 dzień.Ja dlatego wybralam taki termin zeby bylo widac serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moja pierwsza ciąża więc nie wiem do końca czy dobrze. Umowilam się na 6 tydzien 2 dzień.Ja dlatego wybralam taki termin zeby bylo widac serduszko
No zobaczysz bo moze bedzie cos widac ale niewiem czy serduszko bedzie bic juzTo moja pierwsza ciąża więc nie wiem do końca czy dobrze. Umowilam się na 6 tydzien 2 dzień.
Ja tez marzyłam po cichu o szybszym rodzeństwie dla małej, ale wiadomo skoro było karmienie piersią to i brak okresu aż do kwietnia i później dopiero stało się cokolwiek możliwe i udało się po pierwszym okresie także cieszę się bardzo i wam również gratuluje [emoji3526]
Jak już tak sie dziewczyny chwalimy to ja mam prawie 29 lat i to moja pierwsza ciąża. Ma ktoś podobnie?
Czy Wy też macie wrażenie że czas między testem, a usg jakby stanął w miejscu? [emoji23]
Drogie kobietki, podpowiedzcie proszę, bo sama nie wiem co mam o tym myśleć - trochę blade są te kreski - czy to oznacza ciążę? 4 dni po terminie @Zobacz załącznik 1136673
To moja pierwsza ciąża więc nie wiem do końca czy dobrze. Umowilam się na 6 tydzien 2 dzień.
No to mloda mama przed 25urodzinami pierwsze urodzilam a teraz 3dziecko bedzie przed 31ur.Ja wczoraj skończyłam 25 lat.
Pierwsze dzieciątko urodziłam gdy miałam skończone 23 lata.
No to mloda mama przed 25urodzinami pierwsze urodzilam a teraz 3dziecko bedzie przed 31ur.
Daj znać jak poszło u mnie pisze że to dopiero 5 +1 tydz.Powiem Ci doczekac sie nie uniem jeszcze9dni
No u mnie teraz 6t 2dDaj znać jak poszło u mnie pisze że to dopiero 5 +1 tydz.
Hehe ja mam 37Fajnie że jesteście bo myślałam że może jestem już za stara ja mam 2 x córcia (13 i12). U nas oprócz męża nikt nie wie czekamy do wizyty u lekarza 23.06. Ale robiliśmy podchody do córek i one byłyby bardzo happy jakby miały brata lub siostre