reklama
Olcia2052
Fanka BB :)
Hej spokojnie ja też tak miałam. Z czasem będzie mijać myślęHej, ja też termin na luty! u mnie testy są pozytywne, beta 800 więc wątpliwości nie mam ale trochę się martwię.
Od początku mam na maksa powiększone i bolesne piersi, mdłości które mnie budzą o 4/5 rano i czasem wymioty, to klasyk ale martwi mnie to że mam ciągle ból brzucha jak na okres/biegunkę. Boli mnie na stałym poziomie już 4/5dzien, czasem jak się ruszę to ciągnie po bokach (boki brzucha nisko na dole i pachwiny). Czy to normalnie? Też tak miałyście?
ulotnechwile
Cześć dziewczyny
Chciałabym do Was dołączyć. Przeczytałam cały wątek
OM miałam 30.04. Jestem w 7tc+2d.
W 6tc+5d bylam na USG. Widziałam już zarodek z bijącym serduszkiem
Hej
Ja tez mam taki sam termin ostatniej miesiączki i prawdopodobnie taki wiek ciąży. W środę na pierwszej wizycie dowiem się
ulotnechwile
Pewnie zależy od tego kiedy 1sza wizytą. Myślę że koło 6-7 tyg to już raczej z kompletem badań się wychodzi.
Jak Wasze samopoczucie?
Za mną nieprzespana noc, taki mnie męczył ból brzucha. 2x brałam no spę i nic nie pomogło. Dopiero o 4 padłam. Już oczywiście zakładałam najczarniejszy scenariusz, ale na razie żadne krwawienie nie nastąpiło (tfu tfu i oby nie nastąpiło!). Od rana dalej mnie boli, a do tego takie zawroty głowy... A Wy jak się czujecie? Jakieś objawy?
Ja czuje się w miarę dobrze. Z objawów to jedynie mniejszy apetyt i później niż zwykle jem śniadanko. Przeważnie była to owsianka z owocami a teraz czesciej mam ochote na kanapeczki i jajecznicę
Z objawów to bardzo czerwone sutki, wiadomo dużo żyłek na piersiach (chociaż ja miałam wcześniej tez tak, bo od sierpnia 2018 karmie piersią córcie)
Czasami mi niedobrze i jestem bardziej leniwa, ale tak to wszystko dobrze
Dzisiaj zrobiłam betę - wyszło 383,5. Aplikacja pokazuje 4t+0, myślicie że to prawidłowy wynik?
ulotnechwile
Dziewczyny mam pytanko, czy uprawiacie normalnie seks ? Tzn teraz na początku ciąży ?
Tak, bez problemu można, ale ja szczerze mam mniej ochoty na takie zabawy
Olcia2052
Tak , ja dostałam od razu zwolnienie. Jest u mnie trochę dzwigania I wdychania oparów niezdrowych. Do tego drugi etat masaże z dojazdem do klienta. lekarz od razu wypisałDziewczyny, jaki rodzaj pracy wykonujecie? Któraś z Was dostała od razu zwolnienie?
Ja też stałam się leniuchem. Boli mnie brzuch - uczucie jak przed @, dlatego trochę się martwię.Ja czuje się w miarę dobrze. Z objawów to jedynie mniejszy apetyt i później niż zwykle jem śniadanko. Przeważnie była to owsianka z owocami a teraz czesciej mam ochote na kanapeczki i jajecznicę
Z objawów to bardzo czerwone sutki, wiadomo dużo żyłek na piersiach (chociaż ja miałam wcześniej tez tak, bo od sierpnia 2018 karmie piersią córcie)
Czasami mi niedobrze i jestem bardziej leniwa, ale tak to wszystko dobrze ☺
To leniuchowania to chyba każda maJa też stałam się leniuchem. Boli mnie brzuch - uczucie jak przed @, dlatego trochę się martwię.
reklama