reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej :)
To może i ja się przywitam ;)
Ostatnia miesiączka 18.05
Dziś jest 4dzień jak się spóźnia.
Wczoraj robiłam test i dwie krechy. Aplikacja pokazuje 4+5 . Termin 21 luty
Na betę nie mam jak narazie pojechać...
I myślę na kiedy zapisać się do lekarza. W pierwszej ciąży poleciałam odrazu :p ale serduszka jeszcze nie było wtedy.
Mam synka z lipca 2019 ;)

Gratuluję wszystkim :* i mam nadzieję że będę mogła zostać na dłużej.

reklama
To ja dyszkę młodsza ;)My chcieliśmy dużo mniejszą różnicę. Marzyło nam się rodzeństwo rok po roku praktycznie :) No ale ja po CC to trzeba było odczekać trochę dłużej. Potem starania, strata, starania i różne inne zawiłości i tak zleciało :)

Ja tez marzyłam po cichu o szybszym rodzeństwie dla małej, ale wiadomo skoro było karmienie piersią to i brak okresu aż do kwietnia i później dopiero stało się cokolwiek możliwe i udało się po pierwszym okresie także cieszę się bardzo i wam również gratuluje ☺️

Hej :)
To może i ja się przywitam ;)
Ostatnia miesiączka 18.05
Dziś jest 4dzień jak się spóźnia.
Wczoraj robiłam test i dwie krechy. Aplikacja pokazuje 4+5 . Termin 21 luty
Na betę nie mam jak narazie pojechać...
I myślę na kiedy zapisać się do lekarza. W pierwszej ciąży poleciałam odrazu :p ale serduszka jeszcze nie było wtedy.
Mam synka z lipca 2019 ;)

Gratuluję wszystkim :* i mam nadzieję że będę mogła zostać na dłużej.

Witaj ☺️
Gratulacje 😊
Najpewniej iść tak 6/7 tydzień, wtedy będzie już serduszko.

Witajcie Lutóweczki! Jeszcze jestem w szoku i spać nie mogę. Dzisiaj zobaczyłam 2 kreseczki na teście po równo 10 latach. Po prostu szok!jeśli wszystko dobrze pójdzie to zostanę ponownie mamą. Termin 22.02. Widzę,że są tu dziewczyny 35+ także super,że nie będę najstarsza;)

Witajcie Lutóweczki! Jeszcze jestem w szoku i spać nie mogę. Dzisiaj zobaczyłam 2 kreseczki na teście po równo 10 latach. Po prostu szok!jeśli wszystko dobrze pójdzie to zostanę ponownie mamą. Termin 22.02. Widzę,że są tu dziewczyny 35+ także super,że nie będę najstarsza;)

Załączniki

• 20200621_035506.jpg
    20200621_035506.jpg
    612,6 KB · Wyświetleń: 90

Super ☺️😘
Witamy bardzo serdecznie i gratulacje 😇

Ile masz już dzieci i w jakim wieku? ☺️

No sa ja mam 30+ hehe i 3 w drodze😘

reklama
No sa ja mam 30+ hehe i 3 w drodze😘
Fajnie że jesteście bo myślałam że może jestem już za stara😟 ja mam 2 x córcia (13 i12). U nas oprócz męża nikt nie wie czekamy do wizyty u lekarza 23.06. Ale robiliśmy podchody do córek i one byłyby bardzo happy jakby miały brata lub siostre😊

Do góry