Według OMŚwietnie A to masz termin wg OM czy USG ? [emoji16]
reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Witaj mam identyczny termin OM 30.04 ja jeszcze jestem przed pierwsza wizyta dopiero w piątek.Cześć dziewczyny
Chciałabym do Was dołączyć. Przeczytałam cały wątek
OM miałam 30.04. Jestem w 7tc+2d.
W 6tc+5d bylam na USG. Widziałam już zarodek z bijącym serduszkiem
marta18691
W 5tyg to tylko bedzie pusta obwodka ja taka mialam 5plus 5dzien i bylo tylko kółeczko nic nie bylo jeszcze widacPo niedzieli będę dzwonić się umawiać może na 26, zobaczę czy ma termin, bo pierwszy raz będę do niej szła. A to byłby 5t+0. Muszę przynajmniej sprawdzić czy ciąża rozwija się w macicy. Chyba że wytrzymam do 6+0 to wtedy na 3 lipca się zapiszę. A ty kiedy się wybierasz?
marta18691
Ja bede miala 30 wizyte i bede miala 7+4dniMam umówioną wizytę na 30.06 i chyba wtedy pójdę - będzie to 5t+3.
Ja dostałam na pierwszej, ale z tego co czytałam to różnie.Mam pytanko czy na pierwszej wizycie dostajecie komplet konkretnych badań do zrobienia. Czy dopiero na drugiej?
Brrrownie
Pewnie zależy od tego kiedy 1sza wizytą. Myślę że koło 6-7 tyg to już raczej z kompletem badań się wychodzi.Mam pytanko czy na pierwszej wizycie dostajecie komplet konkretnych badań do zrobienia. Czy dopiero na drugiej?
Jak Wasze samopoczucie?
Za mną nieprzespana noc, taki mnie męczył ból brzucha. 2x brałam no spę i nic nie pomogło. Dopiero o 4 padłam. Już oczywiście zakładałam najczarniejszy scenariusz, ale na razie żadne krwawienie nie nastąpiło (tfu tfu i oby nie nastąpiło!). Od rana dalej mnie boli, a do tego takie zawroty głowy... A Wy jak się czujecie? Jakieś objawy?
Cześć mamusie my też już po pierwszej wizycie. Ciąża kilka dni młodsza, ale wszystko ok, widać ładny pęcherzyk, zarodek z bijącym serduszkiem
Póki co dopinam ostatnie sprawy w pracy i z początkiem lipca idę na l4. Popracowałabym dłużej, ale aktualna sytuacja nie sprzyja, więc nie będę w imię idei narażać siebie i maluszka.
Jeśli chodzi o witaminy to biorę femibion.
U nas jeszcze nikt nie wie poza mężem i przełożonymi. Zrobimy rodzinie niespodzianke niebawem
Jestem z opolskiego
Póki co dopinam ostatnie sprawy w pracy i z początkiem lipca idę na l4. Popracowałabym dłużej, ale aktualna sytuacja nie sprzyja, więc nie będę w imię idei narażać siebie i maluszka.
Jeśli chodzi o witaminy to biorę femibion.
U nas jeszcze nikt nie wie poza mężem i przełożonymi. Zrobimy rodzinie niespodzianke niebawem
Jestem z opolskiego
Hej ja nie mogę w nocy spać, zasypiam o 1 a budzę się o 5-6 ,może to dlatego że prawie codziennie po obiedzie ucina sobie drzemkę. Czasami mnie mdli jak czuje coś słodkiego, bolą mnie piersi i pobolewa brzuch. Trzymaj się będzie dobrze trzeba pozytywnie myślećPewnie zależy od tego kiedy 1sza wizytą. Myślę że koło 6-7 tyg to już raczej z kompletem badań się wychodzi.
Jak Wasze samopoczucie?
Za mną nieprzespana noc, taki mnie męczył ból brzucha. 2x brałam no spę i nic nie pomogło. Dopiero o 4 padłam. Już oczywiście zakładałam najczarniejszy scenariusz, ale na razie żadne krwawienie nie nastąpiło (tfu tfu i oby nie nastąpiło!). Od rana dalej mnie boli, a do tego takie zawroty głowy... A Wy jak się czujecie? Jakieś objawy?
reklama
Ewq9
Ja wg USG bo wg OM to bym miała już 11 tydzień [emoji23]
Według OM