reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja odpukać czuje się w miarę dobrze ;) mam lekkie mdłości, ale bez wymiotów, jedynie raz zaparcia a raz wręcz odwrotnie [emoji38] niesamowicie teraz robi mi się niedobrze czasami. Przykładowo otwieram lodówkę i czuje taki zapach jakbym miała wymiotować a w niej nie ma nic złego. Mąż przychodzi, patrzy, wącha i nic ;) podobnie mam z zapachem że zmywarki, do tej pory nie przeszkadzał mi zapach odświeżacza a teraz nie jestem w stanie jej otworzyć, mimo że codziennie zmywa.
Pewnie zależy od tego kiedy 1sza wizytą. Myślę że koło 6-7 tyg to już raczej z kompletem badań się wychodzi.

Jak Wasze samopoczucie?
Za mną nieprzespana noc, taki mnie męczył ból brzucha. 2x brałam no spę i nic nie pomogło. Dopiero o 4 padłam. Już oczywiście zakładałam najczarniejszy scenariusz, ale na razie żadne krwawienie nie nastąpiło (tfu tfu i oby nie nastąpiło!). Od rana dalej mnie boli, a do tego takie zawroty głowy... A Wy jak się czujecie? Jakieś objawy?

Umówilam się na dzisiaj na usg, bo nie wytrzymałam do 29.06 Jest i pęcherzyk ciążowy i żółtkowy :D z OM wychodził mi 6 tydzień, ale z usg wychodzi początek 5 :)
Mam nadzieję że na kolejnym już będzie więcej widać 🥰

reklama
Do góry