reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Hej dziewczyny :) Poczytuję Was od jakiegoś czasu z nadzieją, że i mnie uda się dołączyć. Powiedzcie, czy mniej więcej w terminie miesiączki miałyście bóle brzucha jak na okres? Okresu powinnam dostać wczoraj, od razu też zrobiłam test - negatywny, ale może to było za szybko? Od wczoraj natomiast od czasu do czasu odczuwam delikatne pobolewanie, zupełnie jak na okres - czasem jest, potem przechodzi. Staram się nie nakręcać, choć wiecie jak jest ... ;) Stąd pytanie - czy miałyście taki objaw? Ja już raczej czekam na okres, ale gdzieś tam cień nadziei mam.

Tak, w dniu spodziewanej miesiączki możesz odczuwać ból brzucha jak przy okresie ;)
Hej dziewczyny :) Poczytuję Was od jakiegoś czasu z nadzieją, że i mnie uda się dołączyć. Powiedzcie, czy mniej więcej w terminie miesiączki miałyście bóle brzucha jak na okres? Okresu powinnam dostać wczoraj, od razu też zrobiłam test - negatywny, ale może to było za szybko? Od wczoraj natomiast od czasu do czasu odczuwam delikatne pobolewanie, zupełnie jak na okres - czasem jest, potem przechodzi. Staram się nie nakręcać, choć wiecie jak jest ... ;) Stąd pytanie - czy miałyście taki objaw? Ja już raczej czekam na okres, ale gdzieś tam cień nadziei mam.

Witaj!
Ja tak właśnie miałam. Przez kilka dni brzuch bolał jak na okres a okresu brak. Robiłam test w zeszły czwartek 2 dni przed terminem @ i jedna kreska. okres nie nadszedł i bóle nadal były.
Dopiero jak nie nadszedł to zrozumiałam że zaszłam w ciążę. Oprócz tego po dniu spodz.@ zaczęły mi się zmiany w piersiach. No i udało się.
Ja jeszcze mierzylam temp oczywiście z rana i w pochwie. Od czasu owulacji cały czas miałam
Podwyższona. Nie robiłam tego wcześniej ale jak w dniu miesiączki i po tym dniu nadal taka była to była to dla mnie oznaka że coś się dzieje..
Nie rób testu. Poczekaj spokojnie na @ a jak nie nadejdzie to dopiero za parę dni. Pozdrawiam

Hej dziewczyny ☺️ śledzę wasze wpisy od kilku dni z nadzieją,że może i mi się uda dołączyć do Waszego grona🙂 póki co muszę niestety czekać jeszcze tydzień do planowanej @, a na domiar złego przyplątała mi się infekcja gardła i dostałam dziś antybiotyk 😔 jak to powiedziała pani doktor albo wszystko albo nic, miało być tak pięknie i ładnie, no ale zobaczymy...
P.S. szczęśliwym kobietkom gratuluję z całego serducha ♥️

Niestety z krwiakiem obok, ale liczę że się wchłonie [emoji106][emoji4]
received_642466686346310.jpeg

reklama
Szybciutko! To 5+6 prawda?
Gratuluję 🥰🥰
Ja dziś odebrałam betę.
02.06 miałam 826 a dziś 2811 😍
Sprawdziłam sobie tez poziom kwasu foliowego i jest w normie. 12,86 a norma 2,34-17,56
Moja wizyta dopiero za 12 dni. Marzę żeby byl zarodek i serduszko. No nic, czekamy 😅
szybko :) liczyłam na zarodek a mamy nawet serduszko :)

Do góry