reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
a jaka masz? U mnie się zapisuje.
Dostałam coś takiego
IMG_20200605_225637.jpeg

Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie :D ciąża 4 i pół tygodnia, kolejna wizyta za 2 tygodnie i mam nadzieję że będzie już słychać serduszko :D
Kiedy miałaś OM? Bo chyba mamy podobnie. Ja dzisiaj 4t5d
A to dopiero początek 😉wszystko się rozciąga żeby było miejsce dla fasolki 😍
Moja fasolka daje czadu, ale umacnia mnie to tylko w przekonaniu, że każda ciąża jest inna, bo mówić to jedno, a doświadczyć to drugie 🙂

U mnie to wgl są jaja z tą ciążą [emoji28] ostatnią miesiączkę miałam 5 kwietnia tego roku [emoji23], ale owulacje lekarz mówił że jakieś 2,5 tyg temu, czyli ok 45 dnia cyklu [emoji16]
Najlepsze jest to,że my po poronieniu wczesnym (w lutym) mieliśmy odczekać 3 miesiące że staraniami, i czekaliśmy [emoji23] w tym cyklu nie pilnowałam testami owy kiedy ją mam ani nic, ok 35 dnia cyklu stwierdziłam że na pewno już była i kochaliśmy się od tego czasu bez zabezpieczeń. W 48dc poszłam do lekarza bo martwiłam się że ten cykl coś za długi. Powiedział że mam pewnie niedobór progesteronu, bo endometrium pogrubione, ale w jajniku jest przerośnięty pęcherzyk, więc pewnie nie było owu. Wczoraj powiedział że widocznie pęcherzyk który on stwierdził że nie pękł jednak pękł [emoji1787]
Kiedy miałaś OM? Bo chyba mamy podobnie. Ja dzisiaj 4t5d

Moja fasolka daje czadu, ale umacnia mnie to tylko w przekonaniu, że każda ciąża jest inna, bo mówić to jedno, a doświadczyć to drugie [emoji846]

Witam wszystkie dziewczyny... może zaliczę się do lutowych mam... wizyta u lekarza dopiero 18.06

Załączniki

• 20200605_142546.jpg
    20200605_142546.jpg
    708,5 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Oj tak... ogólnie moja to jest 5 ciąża ostatnia była niestety poroniona w 17tyg, i jeśli porównać to tamtej od początku wymioty nudności nic jeść nie mogłam chudłam bardzo , w tej to mdłości chwile rano mam za to zapachy mnie nie które drażnią 😊wiec każda ciąża jest inna jedno mogę powiedzieć 😁
W 17 tyg poronienie? O kurcze to pozno a wiesz jaki był powód?
Ja poronilam ale w 8 tyg także nie ma porównania.

A te zapachy to są masakra. Pijąc herbatę miętową czuje jakbym piła krople żołądkowe co nigdy takich porównań nie miałam :D

Do góry