a jaka masz? U mnie się zapisuje.Jeszcze nic nie mówił o serduszku, za tydzień mam znów przyjść. 6tc.
Czy nie ma już takich kart ciąży jak jeszcze 3 lata temu,? Wyglądały jak zeszyt i tam się wszystko zapisywało.
reklama
Dostałam coś takiegoa jaka masz? U mnie się zapisuje.
Kiedy miałaś OM? Bo chyba mamy podobnie. Ja dzisiaj 4t5dByłam dzisiaj na pierwszej wizycie ciąża 4 i pół tygodnia, kolejna wizyta za 2 tygodnie i mam nadzieję że będzie już słychać serduszko
Moja fasolka daje czadu, ale umacnia mnie to tylko w przekonaniu, że każda ciąża jest inna, bo mówić to jedno, a doświadczyć to drugieA to dopiero początek wszystko się rozciąga żeby było miejsce dla fasolki
Ewq9
Fanka BB :)
U mnie to wgl są jaja z tą ciążą [emoji28] ostatnią miesiączkę miałam 5 kwietnia tego roku [emoji23], ale owulacje lekarz mówił że jakieś 2,5 tyg temu, czyli ok 45 dnia cyklu [emoji16]
Najlepsze jest to,że my po poronieniu wczesnym (w lutym) mieliśmy odczekać 3 miesiące że staraniami, i czekaliśmy [emoji23] w tym cyklu nie pilnowałam testami owy kiedy ją mam ani nic, ok 35 dnia cyklu stwierdziłam że na pewno już była i kochaliśmy się od tego czasu bez zabezpieczeń. W 48dc poszłam do lekarza bo martwiłam się że ten cykl coś za długi. Powiedział że mam pewnie niedobór progesteronu, bo endometrium pogrubione, ale w jajniku jest przerośnięty pęcherzyk, więc pewnie nie było owu. Wczoraj powiedział że widocznie pęcherzyk który on stwierdził że nie pękł jednak pękł [emoji1787]
Najlepsze jest to,że my po poronieniu wczesnym (w lutym) mieliśmy odczekać 3 miesiące że staraniami, i czekaliśmy [emoji23] w tym cyklu nie pilnowałam testami owy kiedy ją mam ani nic, ok 35 dnia cyklu stwierdziłam że na pewno już była i kochaliśmy się od tego czasu bez zabezpieczeń. W 48dc poszłam do lekarza bo martwiłam się że ten cykl coś za długi. Powiedział że mam pewnie niedobór progesteronu, bo endometrium pogrubione, ale w jajniku jest przerośnięty pęcherzyk, więc pewnie nie było owu. Wczoraj powiedział że widocznie pęcherzyk który on stwierdził że nie pękł jednak pękł [emoji1787]
Kiedy miałaś OM? Bo chyba mamy podobnie. Ja dzisiaj 4t5d
Moja fasolka daje czadu, ale umacnia mnie to tylko w przekonaniu, że każda ciąża jest inna, bo mówić to jedno, a doświadczyć to drugie [emoji846]
tez taka dostałam.Dostałam coś takiegoZobacz załącznik 1129373
Ja też mam 4t5d ale to dziś czyli jest jeden dzień różnicy między namiKiedy miałaś OM? Bo chyba mamy podobnie. Ja dzisiaj 4t5d
Gratuluję. Tez miałam taką jasna kreskę. Jutro zrobię drugi i zobaczymy czy będzie ciemniejszaWitam wszystkie dziewczyny... może zaliczę się do lutowych mam... wizyta u lekarza dopiero 18.06
reklama
W 17 tyg poronienie? O kurcze to pozno a wiesz jaki był powód?Oj tak... ogólnie moja to jest 5 ciąża ostatnia była niestety poroniona w 17tyg, i jeśli porównać to tamtej od początku wymioty nudności nic jeść nie mogłam chudłam bardzo , w tej to mdłości chwile rano mam za to zapachy mnie nie które drażnią wiec każda ciąża jest inna jedno mogę powiedzieć
Ja poronilam ale w 8 tyg także nie ma porównania.
A te zapachy to są masakra. Pijąc herbatę miętową czuje jakbym piła krople żołądkowe co nigdy takich porównań nie miałam