reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
a jaka masz? U mnie się zapisuje.
Dostałam coś takiego
IMG_20200605_225637.jpeg

Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie :D ciąża 4 i pół tygodnia, kolejna wizyta za 2 tygodnie i mam nadzieję że będzie już słychać serduszko :D
Kiedy miałaś OM? Bo chyba mamy podobnie. Ja dzisiaj 4t5d
A to dopiero początek 😉wszystko się rozciąga żeby było miejsce dla fasolki 😍
Moja fasolka daje czadu, ale umacnia mnie to tylko w przekonaniu, że każda ciąża jest inna, bo mówić to jedno, a doświadczyć to drugie 🙂

U mnie to wgl są jaja z tą ciążą [emoji28] ostatnią miesiączkę miałam 5 kwietnia tego roku [emoji23], ale owulacje lekarz mówił że jakieś 2,5 tyg temu, czyli ok 45 dnia cyklu [emoji16]
Najlepsze jest to,że my po poronieniu wczesnym (w lutym) mieliśmy odczekać 3 miesiące że staraniami, i czekaliśmy [emoji23] w tym cyklu nie pilnowałam testami owy kiedy ją mam ani nic, ok 35 dnia cyklu stwierdziłam że na pewno już była i kochaliśmy się od tego czasu bez zabezpieczeń. W 48dc poszłam do lekarza bo martwiłam się że ten cykl coś za długi. Powiedział że mam pewnie niedobór progesteronu, bo endometrium pogrubione, ale w jajniku jest przerośnięty pęcherzyk, więc pewnie nie było owu. Wczoraj powiedział że widocznie pęcherzyk który on stwierdził że nie pękł jednak pękł [emoji1787]
Kiedy miałaś OM? Bo chyba mamy podobnie. Ja dzisiaj 4t5d

Moja fasolka daje czadu, ale umacnia mnie to tylko w przekonaniu, że każda ciąża jest inna, bo mówić to jedno, a doświadczyć to drugie [emoji846]

Witam wszystkie dziewczyny... może zaliczę się do lutowych mam... wizyta u lekarza dopiero 18.06

Załączniki

• 20200605_142546.jpg
    20200605_142546.jpg
    708,5 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Oj tak... ogólnie moja to jest 5 ciąża ostatnia była niestety poroniona w 17tyg, i jeśli porównać to tamtej od początku wymioty nudności nic jeść nie mogłam chudłam bardzo , w tej to mdłości chwile rano mam za to zapachy mnie nie które drażnią 😊wiec każda ciąża jest inna jedno mogę powiedzieć 😁
W 17 tyg poronienie? O kurcze to pozno a wiesz jaki był powód?
Ja poronilam ale w 8 tyg także nie ma porównania.

A te zapachy to są masakra. Pijąc herbatę miętową czuje jakbym piła krople żołądkowe co nigdy takich porównań nie miałam :D

Do góry