reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie to było robione wczoraj czyli w 33 dniu cyklu.
Ewq9 - Twoje też piękne i wyraźne:)
Moje objawy też ustały. Ale to chyba normalne bo organizm przyzwyczaja się do nowej sytuacji.
Bolał mnie brzuch i przestał.
Wogole jakoś nie czuje tych objawów. Czuje się wręcz świetnie. Może jeszcze nadejdą bo nie chce mi się wierzyć żeby tak zostało.:)

Też mi się wydaje że nadejdą :) cudownie by było gdyby ciąża minęła bez jakichś uciążliwych objawów [emoji23]
Trochę się co prawda martwię bo co czytam to dziewczyny piszą że mają mdłości, gorsze samopoczucie itd a ja tylko oprócz piersi miałam zgagę, i czasem (może sobie tylko wmawiam) jakieś lekkie mdłości, ale bez wymiotów :)
U mnie to było robione wczoraj czyli w 33 dniu cyklu.
Ewq9 - Twoje też piękne i wyraźne:)
Moje objawy też ustały. Ale to chyba normalne bo organizm przyzwyczaja się do nowej sytuacji.
Bolał mnie brzuch i przestał.
Wogole jakoś nie czuje tych objawów. Czuje się wręcz świetnie. Może jeszcze nadejdą bo nie chce mi się wierzyć żeby tak zostało.:)

Mnie też brzuch już mniej boli i też się zastanawiam czy to dobrze. Nie pamiętam jak miałam wcześniej

U mnie po pozytywnej becie z wtorku dzisiaj test z jedna kreska także nic z tego nie będzie
@ brak ,już jest po terminie
Nie wiem co robić

reklama
Do góry