Ale piękne krechy [emoji7] ja coś świruję i mam wrażenie że już nie mam objawów, dlatego zrobiłam test i trochę się uspokoiłam Zobacz załącznik 1128949
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piękne krechy [emoji7] ja coś świruję i mam wrażenie że już nie mam objawów, dlatego zrobiłam test i trochę się uspokoiłam Zobacz załącznik 1128949
tez mam wrażenie ze moje objawy ustały. Pozostał lekko metaliczny posmak w ustach. Nawet piersi są tylko lekko tkliwe.
U mnie to było robione wczoraj czyli w 33 dniu cyklu.
Ewq9 - Twoje też piękne i wyraźne
Moje objawy też ustały. Ale to chyba normalne bo organizm przyzwyczaja się do nowej sytuacji.
Bolał mnie brzuch i przestał.
Wogole jakoś nie czuje tych objawów. Czuje się wręcz świetnie. Może jeszcze nadejdą bo nie chce mi się wierzyć żeby tak zostało.
Śliczne dwie kreskiWitajcie!
Zrobiłam dzisiaj test i wyszły mi dwie kreski Zobacz załącznik 1128902
może zrób jeszcze raz betę co 48 h np. W sb i ponU mnie po pozytywnej becie z wtorku dzisiaj test z jedna kreska także nic z tego nie będzie
@ brak ,już jest po terminie
Nie wiem co robić
może zrób jeszcze raz betę co 48 h np. W sb i pon
Zrobiłam przed chwila bo wyjeżdżam akuratmoże zrób jeszcze raz betę co 48 h np. W sb i pon