reklama
Gratuluję dziewczyny. Wy będziecie po kilku wizytach a ja dopiero na pierwszą pójdę wogole to został mi jeden test i go muszę wykorzystać, jak myślicie wyjdzie mi ciemniejsza kreska po 4 dniach od zrobienia ostatniego?
W poniedziałek myślę iść na betę
W poniedziałek myślę iść na betę
a nie idziesz po wypadku do ginekologa?Ja wczoraj miałam wypadek samochodowy na szczęście nic się nie stało ale stres duży
Do lekarza idę 16.06 tak teraz doszło do mnie ze muszę kupić kwas foliowy bo do tej pory jadłam ovarin nie wiem czy mogę go dalej brać i muszę kupić witaminy
Brzuch dziś już mnie tez boli mniej ale śpiączka dalej.
Dobrze, że nic poważnego. To idziemy tego samego dnia na wizytę ja dzisiaj zaczęłam panikować. Tak mnie więzadła bolą, boki ciągną, że już ektopową sobie próbowałam wmówić, chociaż głos rozsądku ponad hormonami i się uspokoiłam. Zdecydowanie muszę zwolić tempoJa wczoraj miałam wypadek samochodowy na szczęście nic się nie stało ale stres duży
Do lekarza idę 16.06 tak teraz doszło do mnie ze muszę kupić kwas foliowy bo do tej pory jadłam ovarin nie wiem czy mogę go dalej brać i muszę kupić witaminy
Brzuch dziś już mnie tez boli mniej ale śpiączka dalej.
trzymam kciukiHej, może do was dołączę. Mam problemy immunologiczne ( 5 ciąż biochemicznych) ostatnia miesiączka 11.05. Beta z wtorku ;12 . Z czwartku 73 w poniedziałek kolejna . Boje się brzuch boli jak na okres ;/
superByłam dzisiaj na pierwszej wizycie ciąża 4 i pół tygodnia, kolejna wizyta za 2 tygodnie i mam nadzieję że będzie już słychać serduszko
który to tydzień. Było już serduszko?Niestety z krwiakiem obok, ale liczę że się wchłonie [emoji106][emoji4]Zobacz załącznik 1129190
reklama
Jeszcze nic nie mówił o serduszku, za tydzień mam znów przyjść. 6tc.który to tydzień. Było już serduszko?
Czy nie ma już takich kart ciąży jak jeszcze 3 lata temu,? Wyglądały jak zeszyt i tam się wszystko zapisywało.