reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Hej dziewczyny :) Poczytuję Was od jakiegoś czasu z nadzieją, że i mnie uda się dołączyć. Powiedzcie, czy mniej więcej w terminie miesiączki miałyście bóle brzucha jak na okres? Okresu powinnam dostać wczoraj, od razu też zrobiłam test - negatywny, ale może to było za szybko? Od wczoraj natomiast od czasu do czasu odczuwam delikatne pobolewanie, zupełnie jak na okres - czasem jest, potem przechodzi. Staram się nie nakręcać, choć wiecie jak jest ... ;) Stąd pytanie - czy miałyście taki objaw? Ja już raczej czekam na okres, ale gdzieś tam cień nadziei mam.

Tak, w dniu spodziewanej miesiączki możesz odczuwać ból brzucha jak przy okresie ;)
Hej dziewczyny :) Poczytuję Was od jakiegoś czasu z nadzieją, że i mnie uda się dołączyć. Powiedzcie, czy mniej więcej w terminie miesiączki miałyście bóle brzucha jak na okres? Okresu powinnam dostać wczoraj, od razu też zrobiłam test - negatywny, ale może to było za szybko? Od wczoraj natomiast od czasu do czasu odczuwam delikatne pobolewanie, zupełnie jak na okres - czasem jest, potem przechodzi. Staram się nie nakręcać, choć wiecie jak jest ... ;) Stąd pytanie - czy miałyście taki objaw? Ja już raczej czekam na okres, ale gdzieś tam cień nadziei mam.

Witaj!
Ja tak właśnie miałam. Przez kilka dni brzuch bolał jak na okres a okresu brak. Robiłam test w zeszły czwartek 2 dni przed terminem @ i jedna kreska. okres nie nadszedł i bóle nadal były.
Dopiero jak nie nadszedł to zrozumiałam że zaszłam w ciążę. Oprócz tego po dniu spodz.@ zaczęły mi się zmiany w piersiach. No i udało się.
Ja jeszcze mierzylam temp oczywiście z rana i w pochwie. Od czasu owulacji cały czas miałam
Podwyższona. Nie robiłam tego wcześniej ale jak w dniu miesiączki i po tym dniu nadal taka była to była to dla mnie oznaka że coś się dzieje..
Nie rób testu. Poczekaj spokojnie na @ a jak nie nadejdzie to dopiero za parę dni. Pozdrawiam

Hej dziewczyny ☺️ śledzę wasze wpisy od kilku dni z nadzieją,że może i mi się uda dołączyć do Waszego grona🙂 póki co muszę niestety czekać jeszcze tydzień do planowanej @, a na domiar złego przyplątała mi się infekcja gardła i dostałam dziś antybiotyk 😔 jak to powiedziała pani doktor albo wszystko albo nic, miało być tak pięknie i ładnie, no ale zobaczymy...
P.S. szczęśliwym kobietkom gratuluję z całego serducha ♥️

Niestety z krwiakiem obok, ale liczę że się wchłonie [emoji106][emoji4]
received_642466686346310.jpeg

reklama
Szybciutko! To 5+6 prawda?
Gratuluję 🥰🥰
Ja dziś odebrałam betę.
02.06 miałam 826 a dziś 2811 😍
Sprawdziłam sobie tez poziom kwasu foliowego i jest w normie. 12,86 a norma 2,34-17,56
Moja wizyta dopiero za 12 dni. Marzę żeby byl zarodek i serduszko. No nic, czekamy 😅
szybko :) liczyłam na zarodek a mamy nawet serduszko :)

Do góry