Bole podbrzusza mnie juz mecza w sumie 1.5 tygodnia ale były to dość lekkie bole. Z czego na wizycie u doktor usłyszałam " jak mijają to sie nic nie dzieje " ;D jakbym sama tego nie wiedziala haha..... Ale dzisiaj ten bol byl duzo duzo mocniejszy. I w sumie w pewnym momencie to sama nie wiedziałam czy to macica czy jelita czy co sie dzieje ;D No ale po 3.5h przeszlo takze odpuściłam i poszłam spać;pNo to by moglo sie dziac bo co to 9dni [emoji16]
reklama
U mnie wczoraj padal snieg, w nocy snieg wiec jest mega bialo a ja mam tylko przygotowany polarowy kombinezon dla małej;pPatrze na prognoze pogody na luty i masakra jakie mrozy!!!
Ewq9
Fanka BB :)
Mi lekarz mówił żeby wziąć nospę i iść właśnie pod prysznic i polewać brzuch ciepłą wodą. Jeśli to przepowiadające to przejdą
No nic, czekamy. Moze juz sie cos dzieje a mozr silne przepowiadajace. Pamietaj ze przepowiadajace ponoc przechodza jak wezmiesz cieply prysznic. [emoji8]
U mnie tak nasypało zaspy!!! Ja dla malej tez cienkiego misia tylko mam.U mnie wczoraj padal snieg, w nocy snieg wiec jest mega bialo a ja mam tylko przygotowany polarowy kombinezon dla małej;p
Ewq9
Fanka BB :)
Ja jak wychodziłam ze szpitala to było -2 stopnie i śnieg. Ubrałam małego w śpiochy, do tego taki średni grubościowo kombinezonik, czapkę grubszą i przykryłam go grubym kocykiem [emoji846]
U mnie tak nasypało zaspy!!! Ja dla malej tez cienkiego misia tylko mam. [emoji23]
Miało nie być zimy w tym roku;D nie szykowałam się na takie sniegi a tu proszę;p i to akurat w lutym.U mnie tak nasypało zaspy!!! Ja dla malej tez cienkiego misia tylko mam.
Ja właśnie nawet nie mam grubszek czapki tylko cienka bawełniana sie przygotowalam hohoJa jak wychodziłam ze szpitala to było -2 stopnie i śnieg. Ubrałam małego w śpiochy, do tego taki średni grubościowo kombinezonik, czapkę grubszą i przykryłam go grubym kocykiem [emoji846]
reklama
Ja niby już morfologię dość dawno miałam w porządku, ale wciąż biorę raz dziennie żelazo, za tydzień robię ostatnie badania to zobaczymy, czy jakiś zapas jestJa wlasnie w poniedziałek poprosze o zelazo. Bo po porodzie mi strasznie spadla morfologia Bo mialam duze krwawienie i sie troche boje