3 skurcze co 10 minut a teraz co 20. Takze raczej fałszywy alarm. Ale to taki bol jak przy dosc bolesnej miesiączce. Jak wstaje boli bardziej, po położeniu się mniej. Takze moze jakies przepowiadające. W każdym bądź razie zasnąć ciezkoOhoho czyżby początek? )))
reklama
Ahajeszcxe może coś sie rozkręci noc taka dluga3 skurcze co 10 minut a teraz co 20. Takze raczej fałszywy alarm. Ale to taki bol jak przy dosc bolesnej miesiączce. Jak wstaje boli bardziej, po położeniu się mniej. Takze moze jakies przepowiadające. W każdym bądź razie zasnąć ciezko
Jestem mega zmeczona, chciałabym się położyć spac ale niestety jie da rady bo czuje ciagle ucisk w podbrzusza. Czasem promieniuje na plecy, czasem na uda.... dosc mocno nieregularne to jest ale bol jak na miesiączkę. Z tym ze mala sie jeszcze wierci wiec wątpię ze to sa porodowe.Ahajeszcxe może coś sie rozkręci noc taka dluga
Bole sie po 4 wyciszyły takze poszłam spać. Po 7 mnie znowu obudzilo. Ale w sumie teraz to mam wrażenie że to jakieś dziwne skurcze jelit.... Bo ciagle chodze do łazienki i nic.... zobaczymy co się będzie działo w dzień. Jak będzie mnie męczyło to chyba kierunek szpitalNo i no i ???
A ja taka zgage mam od nocy.... Masakra.Bole sie po 4 wyciszyły takze poszłam spać. Po 7 mnie znowu obudzilo. Ale w sumie teraz to mam wrażenie że to jakieś dziwne skurcze jelit.... Bo ciagle chodze do łazienki i nic.... zobaczymy co się będzie działo w dzień. Jak będzie mnie męczyło to chyba kierunek szpital
No nic, czekamy. Moze juz sie cos dzieje a mozr silne przepowiadajace. Pamietaj ze przepowiadajace ponoc przechodza jak wezmiesz cieply prysznic.Bole sie po 4 wyciszyły takze poszłam spać. Po 7 mnie znowu obudzilo. Ale w sumie teraz to mam wrażenie że to jakieś dziwne skurcze jelit.... Bo ciagle chodze do łazienki i nic.... zobaczymy co się będzie działo w dzień. Jak będzie mnie męczyło to chyba kierunek szpital
marta18691
Fanka BB :)
Moze cos zacznie sie dziać później[emoji7]
No nic, czekamy. Moze juz sie cos dzieje a mozr silne przepowiadajace. Pamietaj ze przepowiadajace ponoc przechodza jak wezmiesz cieply prysznic. [emoji8]
No zobaczymy. Sama jestem ciekawa czy cos sie rozwinie czy to tylko jakieś przepowiadające są. Bo były dość mocne. Zaraz kapiel, ogarnianie i zobaczymy. W sumie zostalo nam 9 dni do terminuMoze cos zacznie sie dziać później[emoji7]
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No to by moglo sie dziac bo co to 9dni [emoji16]
No zobaczymy. Sama jestem ciekawa czy cos sie rozwinie czy to tylko jakieś przepowiadające są. Bo były dość mocne. Zaraz kapiel, ogarnianie i zobaczymy. W sumie zostalo nam 9 dni do terminu