U mnie z grubszą czapką też słabo, mam sporo cienkich bawełnianych czapeczek, 2 ciut grubsze, a takie typowo zimowe, to na kilkuletnie dziecko dopiero od siostry Ale chociaż kombinezon mam porządny zimowy z kapturemJa właśnie nawet nie mam grubszek czapki tylko cienka bawełniana sie przygotowalam hoho
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
O jeju w porównaniu do mnie, to masz wysoko brzuchDziewczyny mam nadzieje ze to jedno z ostatnich zdjec w dwupaku;D brzuch się zrobil mega duży;D
Sylwia99
Coraz niżej i niżejTez fajny brzuszek[emoji173]
marta18691
A To moj brzuszek jak bylam u lekarza to pani do mnie jedna pani to chyba w polowie ciazy a ja ze za kilka dni ide rodzic [emoji23]haha mocno sie zdziwila[emoji23][emoji23][emoji23]
marta18691
No musi jeszcze troche i wydzie[emoji23]
Coraz niżej i niżej [emoji28]
To ja mam dopiero wysoko! Nic a nic się nie obniżaO jeju w porównaniu do mnie, to masz wysoko brzuch
Załączniki
marta18691
No dosc wysoko jest[emoji173]
To ja mam dopiero wysoko! Nic a nic się nie obniża [emoji85]
Faktycznie malutki brzuszekA To moj brzuszek jak bylam u lekarza to pani do mnie jedna pani to chyba w polowie ciazy a ja ze za kilka dni ide rodzic [emoji23]haha mocno sie zdziwila[emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1232577
Sylwia99
U mnie cały czas biało i pruszy non stop ja mam kombinezon miś, szaliczek i czapkę cieńsza, bo kaptur mamU mnie wczoraj padal snieg, w nocy snieg wiec jest mega bialo a ja mam tylko przygotowany polarowy kombinezon dla małej;p
reklama
marta18691
Dlatego smieje sie bo dziwia sie ze ja juz ide rodzic a mysla ze to moze 5miesiac a tu 9miesiac[emoji23]
Faktycznie malutki brzuszek [emoji54][emoji51]