reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej dziewczyny, jak u Was dzisiaj samopoczucie ? U mnie dziś kolejny słaby dzień. Być może od pogody bo zaczął padać śnieg. Bóle podbrzusza znowu męczą co jakiś czas, ogólnie dzisiaj jest mi zimno, krew z nosa się sączy i jestem jakaś senna. A Wy jak żyjecie na tej końcówce ?
Ja dzisiaj slaby dzień. Jakos zle sie czuje. Morfologia gorsza mi wyszla.

reklama
Hej dziewczyny, jak u Was dzisiaj samopoczucie ? U mnie dziś kolejny słaby dzień. Być może od pogody bo zaczął padać śnieg. Bóle podbrzusza znowu męczą co jakiś czas, ogólnie dzisiaj jest mi zimno, krew z nosa się sączy i jestem jakaś senna. A Wy jak żyjecie na tej końcówce ?
U mnie tez slabszy dzien... mozliwe ze przez wczesna pobudke dzisiaj...

Hej :) ja a to do sklepu, później robiłam z narzeczonym obiad i znowu musieliśmy podjechać paczkę nadać i do domu jeść, zmywanie i jakoś później mnie już zamuliło 😏 mała w brzuchu się pyrga :)

Ja też coś dzisiaj weny do niczego nie mam, ale dzień upłynął na sprzątaniu oczywiście, mężowi jeszcze trzy szafki zostały do powieszenia w kuchni ale to już jutro 😁 także, jutro od rana czeka mnie ciężki dzień, wysprzątać salon i kuchnie z tego pyłu, poukładać wszystko w szafach, mam nadzieję, że pogoda jutro będzie lepsza, bo faktycznie tak szaro na dworze, że nic się nie chce 😭

A dzidzia moja się wierci cały dzień w brzuszku, jakby już wyjść chciał 😏

Ja też coś dzisiaj weny do niczego nie mam, ale dzień upłynął na sprzątaniu oczywiście, mężowi jeszcze trzy szafki zostały do powieszenia w kuchni ale to już jutro 😁 także, jutro od rana czeka mnie ciężki dzień, wysprzątać salon i kuchnie z tego pyłu, poukładać wszystko w szafach, mam nadzieję, że pogoda jutro będzie lepsza, bo faktycznie tak szaro na dworze, że nic się nie chce 😭

A dzidzia moja się wierci cały dzień w brzuszku, jakby już wyjść chciał 😏
Moja tak fajnie dupke wypycha w prawym boku 😍 love ❤️

reklama
Do góry