Ja dzisiaj slaby dzień. Jakos zle sie czuje. Morfologia gorsza mi wyszla.Hej dziewczyny, jak u Was dzisiaj samopoczucie ? U mnie dziś kolejny słaby dzień. Być może od pogody bo zaczął padać śnieg. Bóle podbrzusza znowu męczą co jakiś czas, ogólnie dzisiaj jest mi zimno, krew z nosa się sączy i jestem jakaś senna. A Wy jak żyjecie na tej końcówce ?
reklama
U mnie tez slabszy dzien... mozliwe ze przez wczesna pobudke dzisiaj...Hej dziewczyny, jak u Was dzisiaj samopoczucie ? U mnie dziś kolejny słaby dzień. Być może od pogody bo zaczął padać śnieg. Bóle podbrzusza znowu męczą co jakiś czas, ogólnie dzisiaj jest mi zimno, krew z nosa się sączy i jestem jakaś senna. A Wy jak żyjecie na tej końcówce ?
Sylwia99
Fanka BB :)
Hej ja a to do sklepu, później robiłam z narzeczonym obiad i znowu musieliśmy podjechać paczkę nadać i do domu jeść, zmywanie i jakoś później mnie już zamuliło mała w brzuchu się pyrgaHej dziewczyny, jak u Was dzisiaj samopoczucie ? U mnie dziś kolejny słaby dzień. Być może od pogody bo zaczął padać śnieg. Bóle podbrzusza znowu męczą co jakiś czas, ogólnie dzisiaj jest mi zimno, krew z nosa się sączy i jestem jakaś senna. A Wy jak żyjecie na tej końcówce ?
Hej dziewczyny, jak u Was dzisiaj samopoczucie ? U mnie dziś kolejny słaby dzień. Być może od pogody bo zaczął padać śnieg. Bóle podbrzusza znowu męczą co jakiś czas, ogólnie dzisiaj jest mi zimno, krew z nosa się sączy i jestem jakaś senna. A Wy jak żyjecie na tej końcówce ?
Ja też coś dzisiaj weny do niczego nie mam, ale dzień upłynął na sprzątaniu oczywiście, mężowi jeszcze trzy szafki zostały do powieszenia w kuchni ale to już jutro także, jutro od rana czeka mnie ciężki dzień, wysprzątać salon i kuchnie z tego pyłu, poukładać wszystko w szafach, mam nadzieję, że pogoda jutro będzie lepsza, bo faktycznie tak szaro na dworze, że nic się nie chce
A dzidzia moja się wierci cały dzień w brzuszku, jakby już wyjść chciał
Moja tak fajnie dupke wypycha w prawym boku loveJa też coś dzisiaj weny do niczego nie mam, ale dzień upłynął na sprzątaniu oczywiście, mężowi jeszcze trzy szafki zostały do powieszenia w kuchni ale to już jutro także, jutro od rana czeka mnie ciężki dzień, wysprzątać salon i kuchnie z tego pyłu, poukładać wszystko w szafach, mam nadzieję, że pogoda jutro będzie lepsza, bo faktycznie tak szaro na dworze, że nic się nie chce
A dzidzia moja się wierci cały dzień w brzuszku, jakby już wyjść chciał
kwiatek250
U mnie fajny dzień. Pospałam do 9.00. Brzuch znowu lekko opadł, posprzątałam całą kuchnię łącznie z oknami, poszłam do piekarni po bagietki pierwszy raz od września, poczytałam trochę i jest ok.
Fenomenalne... Jeszcze do terminu dociągniesz!U mnie fajny dzień. Pospałam do 9.00. Brzuch znowu lekko opadł, posprzątałam całą kuchnię łącznie z oknami, poszłam do piekarni po bagietki pierwszy raz od września, poczytałam trochę i jest ok.
Co w morfologii jie tak? Anemia?Ja dzisiaj slaby dzień. Jakos zle sie czuje. Morfologia gorsza mi wyszla.
reklama
marta18691
Ja dzisiaj duzo zrobilam a jutro bedziemy porzadki robic dalej w kuchni[emoji23]
Widze ze ile nas tu jest to kazda ma dzisiaj gorzej. Dziewczyny wytrwałości. Z każdym dniem zbliżamy się do rozwiązania !!