reklama
Wlasnie tez sie martwie tym wczoraj wieczorem mnie tak bolalo ze lezec nie mogłamU mnie dzisiaj znowu bóle jak na okres. I do tego ból pachwin ;/ Trochę się obawiam że skoro macica ćwiczy i to tak boli to poród będzie dużo dużo gorszy
Tyle że u Ciebie już coś się dzieje, szyjka się skraca i miękka. A u mnie nic haha miałam nadzieję że w tym tygodniu zacznie się coś dziać a teraz już liczę na to żeby w przyszłym się coś zaczęło dziaćWlasnie tez sie martwie tym wczoraj wieczorem mnie tak bolalo ze lezec nie mogłam
Ale zakładam że i tak mała ma inne plany i będzie siedziała ile będzie mogła
A ja nie wiem czy sie skraca lekarza dopiero mam 1go lutego takze znajac mnie nic sie nie dzieje! trzebs teraz duzo seksu chyba wprowadzić w zycieTyle że u Ciebie już coś się dzieje, szyjka się skraca i miękka. A u mnie nic haha miałam nadzieję że w tym tygodniu zacznie się coś dziać a teraz już liczę na to żeby w przyszłym się coś zaczęło dziać
Ale zakładam że i tak mała ma inne plany i będzie siedziała ile będzie mogła
Faktycznie dziwne, że jeszcze każe Ci brać i to taką dawkę Ja bym chyba odstawiła, zwłaszcza jakbym czuła, że to nic dobrego nie dajeJa jestem zdziwiona bo skurcze mam juz prawie tydzien a lekarz kazal mu brac magnez 2x2 jeszcze do niedzieli. Czyli prawie do konca 39tygodnia ciazy. A przecież magnez hamuje skurcze. I tak czytam wszedzie ze zazwyczaj magnez każą odstawiać w 37 tygodniu. I tak sie zastanawiam czy nie odstawić juz i czy to przez to nie jest to wszystko takie zahamowane. Nie chciałabym nosić do 42 tygodnia małej. ;/
Od jutra właśnie odstawię magnez, zostawię tylko żelazo do końca, i zobaczymy może coś ruszyFaktycznie dziwne, że jeszcze każe Ci brać i to taką dawkę Ja bym chyba odstawiła, zwłaszcza jakbym czuła, że to nic dobrego nie daje
Tak tak, trochę przyjemności z pożytecznym nie zaszkodzi na sam koniec ;pA ja nie wiem czy sie skraca lekarza dopiero mam 1go lutego takze znajac mnie nic sie nie dzieje! trzebs teraz duzo seksu chyba wprowadzić w zycie
Aż tak? No bo wiesz, ja żyję w przekonaniu, że skurcze porodowe będą boleć nie wiele bardziej niż najgorszy okresDzięki, o dziwo całkiem nieźle [emoji2][emoji2] wiadomo że brzuch po cięciu boli ale to jest znośne w porównaniu z bólami od skurczy [emoji38]
Ja mojego już uprzedziłam, że zaraz trzeba będzie zacząć działać na zwiększonych obrotach Na przyszły tydzień zaplanowałam sobie jeszcze mycie lodówki i trochę gotowania, mrożenia, wekowania, żebyśmy mieli co jeść po porodzieA ja nie wiem czy sie skraca lekarza dopiero mam 1go lutego takze znajac mnie nic sie nie dzieje! trzebs teraz duzo seksu chyba wprowadzić w zycie
marta18691
Fanka BB :)
To fajnie tez bym chciala wyjsc w 3dobie ale niewiem jak to u Nas bedzie
Wychodzę dzisiaj w trzeciej dobie, nie pełnej bo do godziny 19 bym miała równe trzy doby
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Stresuje sie dzis niewiem ta wizyta bede wychodzila zaniedlugo