reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie dzisiaj znowu bóle jak na okres. I do tego ból pachwin ;/ Trochę się obawiam że skoro macica ćwiczy i to tak boli to poród będzie dużo dużo gorszy :D

reklama
Wlasnie tez sie martwie tym 😂wczoraj wieczorem mnie tak bolalo ze lezec nie mogłam 😂😂
Tyle że u Ciebie już coś się dzieje, szyjka się skraca i miękka. A u mnie nic:D haha miałam nadzieję że w tym tygodniu zacznie się coś dziać a teraz już liczę na to żeby w przyszłym się coś zaczęło dziać :D
Ale zakładam że i tak mała ma inne plany i będzie siedziała ile będzie mogła:D

Tyle że u Ciebie już coś się dzieje, szyjka się skraca i miękka. A u mnie nic:D haha miałam nadzieję że w tym tygodniu zacznie się coś dziać a teraz już liczę na to żeby w przyszłym się coś zaczęło dziać :D
Ale zakładam że i tak mała ma inne plany i będzie siedziała ile będzie mogła:D
A ja nie wiem czy sie skraca 😂lekarza dopiero mam 1go lutego takze znajac mnie nic sie nie dzieje! :) trzebs teraz duzo seksu chyba wprowadzić w zycie😂

Ja jestem zdziwiona bo skurcze mam juz prawie tydzien a lekarz kazal mu brac magnez 2x2 jeszcze do niedzieli. Czyli prawie do konca 39tygodnia ciazy. A przecież magnez hamuje skurcze. I tak czytam wszedzie ze zazwyczaj magnez każą odstawiać w 37 tygodniu. I tak sie zastanawiam czy nie odstawić juz i czy to przez to nie jest to wszystko takie zahamowane. Nie chciałabym nosić do 42 tygodnia małej. ;/
Faktycznie dziwne, że jeszcze każe Ci brać i to taką dawkę 🤔 Ja bym chyba odstawiła, zwłaszcza jakbym czuła, że to nic dobrego nie daje ;)

Faktycznie dziwne, że jeszcze każe Ci brać i to taką dawkę 🤔 Ja bym chyba odstawiła, zwłaszcza jakbym czuła, że to nic dobrego nie daje ;)
Od jutra właśnie odstawię magnez, zostawię tylko żelazo do końca, i zobaczymy może coś ruszy :D
A ja nie wiem czy sie skraca 😂lekarza dopiero mam 1go lutego takze znajac mnie nic sie nie dzieje! :) trzebs teraz duzo seksu chyba wprowadzić w zycie😂
Tak tak, trochę przyjemności z pożytecznym nie zaszkodzi na sam koniec ;p

Ja mojego już uprzedziłam, że zaraz trzeba będzie zacząć działać na zwiększonych obrotach 😂 Na przyszły tydzień zaplanowałam sobie jeszcze mycie lodówki i trochę gotowania, mrożenia, wekowania, żebyśmy mieli co jeść po porodzie 😁

reklama
Do góry