Ja dzis oficjalnie rozpoczynam 39 tydzien. Takze mam nadzieje ze mimo ze we wtorek sie nic nie działo na wizycie itp to jednak się zadzieje wcześniej niż te 2,3 tygodnie ;POj cos o tym wiem...
reklama
A nie wiem czy da rade to wypatrzeć. Mnie najgorzej przeraza to w naturalnyn porodzie. Bo wiem, ze bedzie bolalo itp. Tylko te zawiniecie pępowiną ehhNo to polnoc wybila i moja Kicia sie rozbudzila
@Święta92 za to teraz ja zaczelam czytac o zawinieciu sie pepowina ... !!! Tego lekarz nie jest w stanie wypatrzec na usg?
marta18691
Fanka BB :)
To super a ja spalam 3godziny i czuje sie jak na rodeo
Ja dzis oficjalnie rozpoczynam 39 tydzien. Takze mam nadzieje ze mimo ze we wtorek sie nic nie działo na wizycie itp to jednak się zadzieje wcześniej niż te 2,3 tygodnie ;P
Wspolczuje... pamietam 1 trymestr. To bylo straszneJa sie czuje jak na kacu gdy mam nocki nie przespane. Masakra!
W sumie ta końcówka to trochę taki powrót do 1 trymestru tyle ze kilogramów więcej jak na początkuWspolczuje... pamietam 1 trymestr. To bylo straszne
kwiatek250
Na allegro, wpisz naklejki króliczki z balonikami. Jak będę miała chwilkę, to znajdę od kogo dokładnie, teraz do szpitala będę się szykowaćSkad zamówiłaś te naklejki ? Daj proszę linka
marta18691
To powodzenia[emoji173]
Na allegro, wpisz naklejki króliczki z balonikami. Jak będę miała chwilkę, to znajdę od kogo dokładnie, teraz do szpitala będę się szykować[emoji2]
Ja fizycznie super sie czuje. Nogi mi nie spuchly jak w pierwszej ciąży. Generalnie nic mi nie jest. Tylko wkurza mnie brak snu ale widocznie organizm nie potrzebujeWspolczuje... pamietam 1 trymestr. To bylo straszne
reklama
Nic tylko pozazdrościć albo to te remonty tak na Ciebie dzialajaJa fizycznie super sie czuje. Nogi mi nie spuchly jak w pierwszej ciąży. Generalnie nic mi nie jest. Tylko wkurza mnie brak snu ale widocznie organizm nie potrzebuje