reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A Ty nie pisalas ze przytylas jakos bardzo malo? 😁 skad ta przemiana materii ? 😁 ja juz sie pilnuje zeby dietetycznie. Jak dzisiaj zobaczylam swoje ciuchy sprzed ciazy to sie zalamalam. Nie wiem kiedy wroce do tego rozmiaru 🤦‍♀️
Wiesz zapas tłuszczyku. Nie jem słodyczy i pilnuje sie bo cukrzyce mam ciazowa. Ale pizza to moje ulubione danie😂i cukier mi nie skacze po tym 😂

reklama
@kwiatek250 dzisiaj milczy czyli szykuje sie na jutro! Trzymam kciuki. Daj znac jak znajdziesz chwile. Bo lutowe cioteczki beda czekały na wiadomość!!!
Spędziłam dzień na ostatnich przygotowaniach w razie czego, nie bardzo wierzę, że to się jutro rozkręci, ale chciałam być przygotowana. Zrobiłam porządek w apteczce z lekami, przykleiliśmy w końcu naklejki nad łóżeczkiem, które na razie będzie w naszej sypialni, przygotowałam wózek, bo my mamy 5 min.drogi pieszo do domu ze szpitala, więc będzie miała pierwszy krótki spacer, itp. Jestem bardzo spokojna, zéro stresu czy strachu, do mnie to chyba nie do końca dociera, że ja dotarłam do tego momentu tej ciąży🤩🥰. Będę Was jutro informować😘.

Załączniki

• 20210127_211331.jpg
    20210127_211331.jpg
    829,5 KB · Wyświetleń: 89
Sliczny kącik[emoji173]napewno nie umiesz sie doczekac[emoji76]
Spędziłam dzień na ostatnich przygotowaniach w razie czego, nie bardzo wierzę, że to się jutro rozkręci, ale chciałam być przygotowana. Zrobiłam porządek w apteczce z lekami, przykleiliśmy w końcu naklejki nad łóżeczkiem, które na razie będzie w naszej sypialni, przygotowałam wózek, bo my mamy 5 min.drogi pieszo do domu ze szpitala, więc będzie miała pierwszy krótki spacer, itp. Jestem bardzo spokojna, zéro stresu czy strachu, do mnie to chyba nie do końca dociera, że ja dotarłam do tego momentu tej ciąży[emoji2956][emoji3059]. Będę Was jutro informować[emoji8].

No i ja juz na nogach :/ specjalnie wieczorem wypita melisa, puszczona komedia żeby wyciszyć się trochę. Pp 22 zasnęłam No i jak zwykle 2 w nocy i oczy jak 5zl.... najgorsze ze sie ułożyć juz ciezko bo od leżenia na boku juz boli biodro i zebra...

Spędziłam dzień na ostatnich przygotowaniach w razie czego, nie bardzo wierzę, że to się jutro rozkręci, ale chciałam być przygotowana. Zrobiłam porządek w apteczce z lekami, przykleiliśmy w końcu naklejki nad łóżeczkiem, które na razie będzie w naszej sypialni, przygotowałam wózek, bo my mamy 5 min.drogi pieszo do domu ze szpitala, więc będzie miała pierwszy krótki spacer, itp. Jestem bardzo spokojna, zéro stresu czy strachu, do mnie to chyba nie do końca dociera, że ja dotarłam do tego momentu tej ciąży🤩🥰. Będę Was jutro informować😘.
Skad zamówiłaś te naklejki ? Daj proszę linka 😍😍😍

reklama
No i ja juz na nogach :/ specjalnie wieczorem wypita melisa, puszczona komedia żeby wyciszyć się trochę. Pp 22 zasnęłam No i jak zwykle 2 w nocy i oczy jak 5zl.... najgorsze ze sie ułożyć juz ciezko bo od leżenia na boku juz boli biodro i zebra...
Oj cos o tym wiem...

Do góry