Wiesz zapas tłuszczyku. Nie jem słodyczy i pilnuje sie bo cukrzyce mam ciazowa. Ale pizza to moje ulubione daniei cukier mi nie skacze po tymA Ty nie pisalas ze przytylas jakos bardzo malo? skad ta przemiana materii ? ja juz sie pilnuje zeby dietetycznie. Jak dzisiaj zobaczylam swoje ciuchy sprzed ciazy to sie zalamalam. Nie wiem kiedy wroce do tego rozmiaru
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Hahaha jutro pełnia mamuśki
kwiatek250
Spędziłam dzień na ostatnich przygotowaniach w razie czego, nie bardzo wierzę, że to się jutro rozkręci, ale chciałam być przygotowana. Zrobiłam porządek w apteczce z lekami, przykleiliśmy w końcu naklejki nad łóżeczkiem, które na razie będzie w naszej sypialni, przygotowałam wózek, bo my mamy 5 min.drogi pieszo do domu ze szpitala, więc będzie miała pierwszy krótki spacer, itp. Jestem bardzo spokojna, zéro stresu czy strachu, do mnie to chyba nie do końca dociera, że ja dotarłam do tego momentu tej ciąży. Będę Was jutro informować.@kwiatek250 dzisiaj milczy czyli szykuje sie na jutro! Trzymam kciuki. Daj znac jak znajdziesz chwile. Bo lutowe cioteczki beda czekały na wiadomość!!!
Załączniki
marta18691
U mnie tak srednio raz duzo a raz mniej
Dziewczyny jak u Was z ruchami? U mnie wcziraj i dzis bardzo spokojnie ... [emoji3166][emoji2760]
marta18691
Sliczny kącik[emoji173]napewno nie umiesz sie doczekac[emoji76]
Spędziłam dzień na ostatnich przygotowaniach w razie czego, nie bardzo wierzę, że to się jutro rozkręci, ale chciałam być przygotowana. Zrobiłam porządek w apteczce z lekami, przykleiliśmy w końcu naklejki nad łóżeczkiem, które na razie będzie w naszej sypialni, przygotowałam wózek, bo my mamy 5 min.drogi pieszo do domu ze szpitala, więc będzie miała pierwszy krótki spacer, itp. Jestem bardzo spokojna, zéro stresu czy strachu, do mnie to chyba nie do końca dociera, że ja dotarłam do tego momentu tej ciąży[emoji2956][emoji3059]. Będę Was jutro informować[emoji8].
marta18691
Pizze tez kocham[emoji23]
Wiesz zapas tłuszczyku. Nie jem słodyczy i pilnuje sie bo cukrzyce mam ciazowa. Ale pizza to moje ulubione danie[emoji23]i cukier mi nie skacze po tym [emoji23]
No i ja juz na nogach :/ specjalnie wieczorem wypita melisa, puszczona komedia żeby wyciszyć się trochę. Pp 22 zasnęłam No i jak zwykle 2 w nocy i oczy jak 5zl.... najgorsze ze sie ułożyć juz ciezko bo od leżenia na boku juz boli biodro i zebra...
Monik93
Skad zamówiłaś te naklejki ? Daj proszę linkaSpędziłam dzień na ostatnich przygotowaniach w razie czego, nie bardzo wierzę, że to się jutro rozkręci, ale chciałam być przygotowana. Zrobiłam porządek w apteczce z lekami, przykleiliśmy w końcu naklejki nad łóżeczkiem, które na razie będzie w naszej sypialni, przygotowałam wózek, bo my mamy 5 min.drogi pieszo do domu ze szpitala, więc będzie miała pierwszy krótki spacer, itp. Jestem bardzo spokojna, zéro stresu czy strachu, do mnie to chyba nie do końca dociera, że ja dotarłam do tego momentu tej ciąży. Będę Was jutro informować.
reklama
Monik93
Oj cos o tym wiem...No i ja juz na nogach :/ specjalnie wieczorem wypita melisa, puszczona komedia żeby wyciszyć się trochę. Pp 22 zasnęłam No i jak zwykle 2 w nocy i oczy jak 5zl.... najgorsze ze sie ułożyć juz ciezko bo od leżenia na boku juz boli biodro i zebra...