reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny jak u Was z ruchami? U mnie wcziraj i dzis bardzo spokojnie ... 🧐🕵️
U mnie odwrotnie 😊 więcej ruchów jest niż wcześniej, ale czuję często w kroczu jak napiera normalnie 😏 nadrabia chyba wygłupami, bo jak całą ciąże spokojna była, tak teraz przynajmniej raz na godzinę daje znać o sobie 😅

reklama
Mam dokładnie to samo 😭 dzisiaj już sobie odpuściłam po nieprzespanej nocy, ale jutro nie ma zmiłuj! Tyle, że póki co znów nie zapowiada się na przespaną noc, położyłam się z 2h temu, bo już było bardzo źle, ale niedawno obudziło mnie siku no i dalej spać mi się już nie chce 🤷
Ja wczoraj w nocy zasnelam o 1.30 juz wkurzona na maksa... Wstalam 6.50. Odprowadzilam corke do przedszkola i mowie ide spać sobie bo glowa mi pękała... Nie usnelam. Teraz ze starym rozebralam panele i polozylam sie i nadal spac nie mogę 😂 bylam na zakupach, bylam po corke z przedszkola. Później poszlan z nia na jej tance i musialam godzine chodzic bo nie mozna wchodzić do środka. Powinnam paść na pysk ale niee po co spac 😂 kocham spac a teraz nie mogę wkurza mnie to

Dziewczyny jak u Was z ruchami? U mnie wcziraj i dzis bardzo spokojnie ... 🧐🕵️
U mnie wczoraj słabo było, ale dzisiaj na szczęście ładnie się rusza 😍 wiadomo, że maluchy miejsca mają coraz mniej, ale jednak mamusia spokojniejsza jak się dzidzia choć trochę porusza, bo tatuś to ma już na to zlew i jak się stresuję, że mniej ruchów to już nie reaguje, tylko mówi, że panikuję 😅😡

Ja wczoraj w nocy zasnelam o 1.30 juz wkurzona na maksa... Wstalam 6.50. Odprowadzilam corke do przedszkola i mowie ide spać sobie bo glowa mi pękała... Nie usnelam. Teraz ze starym rozebralam panele i polozylam sie i nadal spac nie mogę 😂 bylam na zakupach, bylam po corke z przedszkola. Później poszlan z nia na jej tance i musialam godzine chodzic bo nie mozna wchodzić do środka. Powinnam paść na pysk ale niee po co spac 😂 kocham spac a teraz nie mogę wkurza mnie to
No ja tak samo, myślałam, że dzisiaj pójdzie gładko, a tu niecałe 2h snu i koniec, żeby tak mi się wieczorem spać chciało jak nad ranem! Teraz myślę jeszcze, żeby coś zjeść, bo zgłodniałam 🙈 a z drugiej strony męczy mnie zgaga i na nic nie mam ochoty 🙁

No ja tak samo, myślałam, że dzisiaj pójdzie gładko, a tu niecałe 2h snu i koniec, żeby tak mi się wieczorem spać chciało jak nad ranem! Teraz myślę jeszcze, żeby coś zjeść, bo zgłodniałam 🙈 a z drugiej strony męczy mnie zgaga i na nic nie mam ochoty 🙁
Mi sie marzy pizza 😂 maz sie ze mnie smieje. Ja tylko pizza, jakies takie zapieknanki z chleba z serem itp, tosty 😂ja kocham ser 😂😂

Mnie to się najbardziej chce spać tak między 10:00 a 20:00 😂

reklama
Mi sie marzy pizza 😂 maz sie ze mnie smieje. Ja tylko pizza, jakies takie zapieknanki z chleba z serem itp, tosty 😂ja kocham ser 😂😂
A Ty nie pisalas ze przytylas jakos bardzo malo? 😁 skad ta przemiana materii ? 😁 ja juz sie pilnuje zeby dietetycznie. Jak dzisiaj zobaczylam swoje ciuchy sprzed ciazy to sie zalamalam. Nie wiem kiedy wroce do tego rozmiaru 🤦‍♀️

Do góry