reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny jak u Was z ruchami? U mnie wcziraj i dzis bardzo spokojnie ... 🧐🕵️
U mnie odwrotnie 😊 więcej ruchów jest niż wcześniej, ale czuję często w kroczu jak napiera normalnie 😏 nadrabia chyba wygłupami, bo jak całą ciąże spokojna była, tak teraz przynajmniej raz na godzinę daje znać o sobie 😅

reklama
Mam dokładnie to samo 😭 dzisiaj już sobie odpuściłam po nieprzespanej nocy, ale jutro nie ma zmiłuj! Tyle, że póki co znów nie zapowiada się na przespaną noc, położyłam się z 2h temu, bo już było bardzo źle, ale niedawno obudziło mnie siku no i dalej spać mi się już nie chce 🤷
Ja wczoraj w nocy zasnelam o 1.30 juz wkurzona na maksa... Wstalam 6.50. Odprowadzilam corke do przedszkola i mowie ide spać sobie bo glowa mi pękała... Nie usnelam. Teraz ze starym rozebralam panele i polozylam sie i nadal spac nie mogę 😂 bylam na zakupach, bylam po corke z przedszkola. Później poszlan z nia na jej tance i musialam godzine chodzic bo nie mozna wchodzić do środka. Powinnam paść na pysk ale niee po co spac 😂 kocham spac a teraz nie mogę wkurza mnie to

Dziewczyny jak u Was z ruchami? U mnie wcziraj i dzis bardzo spokojnie ... 🧐🕵️
U mnie wczoraj słabo było, ale dzisiaj na szczęście ładnie się rusza 😍 wiadomo, że maluchy miejsca mają coraz mniej, ale jednak mamusia spokojniejsza jak się dzidzia choć trochę porusza, bo tatuś to ma już na to zlew i jak się stresuję, że mniej ruchów to już nie reaguje, tylko mówi, że panikuję 😅😡

Ja wczoraj w nocy zasnelam o 1.30 juz wkurzona na maksa... Wstalam 6.50. Odprowadzilam corke do przedszkola i mowie ide spać sobie bo glowa mi pękała... Nie usnelam. Teraz ze starym rozebralam panele i polozylam sie i nadal spac nie mogę 😂 bylam na zakupach, bylam po corke z przedszkola. Później poszlan z nia na jej tance i musialam godzine chodzic bo nie mozna wchodzić do środka. Powinnam paść na pysk ale niee po co spac 😂 kocham spac a teraz nie mogę wkurza mnie to
No ja tak samo, myślałam, że dzisiaj pójdzie gładko, a tu niecałe 2h snu i koniec, żeby tak mi się wieczorem spać chciało jak nad ranem! Teraz myślę jeszcze, żeby coś zjeść, bo zgłodniałam 🙈 a z drugiej strony męczy mnie zgaga i na nic nie mam ochoty 🙁

No ja tak samo, myślałam, że dzisiaj pójdzie gładko, a tu niecałe 2h snu i koniec, żeby tak mi się wieczorem spać chciało jak nad ranem! Teraz myślę jeszcze, żeby coś zjeść, bo zgłodniałam 🙈 a z drugiej strony męczy mnie zgaga i na nic nie mam ochoty 🙁
Mi sie marzy pizza 😂 maz sie ze mnie smieje. Ja tylko pizza, jakies takie zapieknanki z chleba z serem itp, tosty 😂ja kocham ser 😂😂

Mnie to się najbardziej chce spać tak między 10:00 a 20:00 😂

reklama
Mi sie marzy pizza 😂 maz sie ze mnie smieje. Ja tylko pizza, jakies takie zapieknanki z chleba z serem itp, tosty 😂ja kocham ser 😂😂
A Ty nie pisalas ze przytylas jakos bardzo malo? 😁 skad ta przemiana materii ? 😁 ja juz sie pilnuje zeby dietetycznie. Jak dzisiaj zobaczylam swoje ciuchy sprzed ciazy to sie zalamalam. Nie wiem kiedy wroce do tego rozmiaru 🤦‍♀️

Do góry